Tuotetiedot

Perfect Care MiniTurbo Brush - 36 mm:n soikealla liitännällä. Ihanteellinen vaikeasti puhdistettavien pintojen, kuten porrasaskelmien ja auton istuinten imurointiin. Pure C9, Pure D9, Pure D8.2, UltraCaptic, UltraFlex (paitsi UFORIGIN, ZUFCLASSIC, ZUFCLASSIW), UltraOne, UltraOne Mini, Uusi UltraSilencer, UltraPerformer, UltraActive: ZUA3830P-3840, ZUAG3801

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Suulake - ZE116

Tehokas pyörivällä harjalla varustettu suulake

Imuilman voimalla pyörivä harja puhdistaa tekstiilipintaisista huonekaluista tehokkaasti irtokuidut sekä lemmikkieläinten karvat. Tamppaavan harjan ansiosta imurointi on kevyttä eikä pintaa tarvitse hangata.

Electrolux - Suulake - ZE116

Haastaviin kohteisiin

Suunniteltu erilaisten tekstiilipintaisten kohteiden imurointiin kevyemmin ja tehokkaammin; esimerkiksi sohvan selkänojat ja nojatuolin päällysteet. Erinomainen myös haastavien alueiden, kuten auton istuinten ja lattiamaton puhdistamiseen.

Lisätarvikkeet Electrolux Ultra-imureille

Floor Care - Perfect Care

Lisätarvikkeet Electrolux Ultra-imureille.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille