Tuotetiedot

Explore 7 leivänpaahdin on viimeistellyn tyylikäs ja lämmittää tarkasti kaikenlaiset leivät sekä isommat leivonnaiset.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tarkka paahtotulos joka kerralla

Halusitpa sitten sulattaa leipäsiivuja tai paahtaa bageleita, Explore 7 -leivänpaahdin takaa tarkat tulokset. Säädettävät asetukset täydellisen rapeita lopputuloksia varten. Palauta sämpylöiden ja croissanttien tuoreus käyttämällä erillistä lämmitystelinettä. Käytännöllinen apuväline asetetaan paahtimen suuaukolle. Sen päällä voi lämmittää leivonnaiset, jotka ovat liian isoja paahtimen aukkoihin.

Aina täydellinen lopputulos seitsemän tehoasetuksen ansiosta.

Explore 7 -leivänpaahdin tarjoaa täydellisen asetuksen kaikenlaisten leipien lämmittämiseen. Seitsemän paahtovalintaa, alhaiset tehotasot pehmeiden aamiasleipien paahtamiseen ja suuremmat tehotasot ciabatta- ja muiden kovempien leipien paahtamiseen. Tarkat paahtotulokset oman makusi mukaan.

Sulatus ja kätevä uudeleenlämmitys yhdellä painikkeella.

Kertaalleen paahdettu leipä voidaan lämmittää kätevästi uudelleen nappia painamalla. Ohjelma lämmittää leivän hellävaraisesti ilman liiallista lisäpaahtoa. Voit ottaa leivän myös suoraan pakastimesta ja laittaa paahtumaan. Sulatus-toiminto palauttaa nopeasti leivän tuoreuden.

Lämmitysteline ja pölyltä suojaava kansi

Lämmitysteline leivonnaisten ja kroisanttien kevyeen lämmittämiseen. Leivänpaahtimen päälle asetettava kätevä ritilä, joka mahdollistaa suurempien leipien helpon ja tasaisen lämmittämisen. Lisäksi mukana tulee muovikansi, joka suojaa pölyltä, kun leivänpaahdinta ei käytetä.

Nosta ja tarkista -toiminto

Vivulla toimiva järjestelmä mahdollistaa paahtumistason tarkistamisen käynnissä olevaa ohjelmaa keskeyttämättä. Täydellinen lopputulos joka kerta ilman arvailua.

Helppo puhdistaa, sisältää murualustan

Integroitu murualusta kerää muruset, minkä ansiosta leivänpaahdin voidaan puhdistaa nopeasti paahdinta kääntämättä. Helposti poistettava ja tyhjennettävä alusta nopeaa ylläpitoa ja puhdistusta varten.

Sopivat loistavasti yhteen

Kolmikko leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin aamiaissarjasta Explore 7 sopivat loistavasti yhteen. Kahvinkeitin tarjoaa täyteläisen makuelämyksen jokaisella kupillisella, joka päivä. Vedenkeittimellä veden kuumennus on helppo mukauttaa valmistettavan ruuan tai juoman mukaan helposti ja hallitusti. Leivänpaahtimen eri paahtotehon ansiosta saat täydellisen rapean ja herkullisen lopputuloksen oman makusi mukaan.

 

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta