

Kullanruskeita ja rapeita leipäpaloja joka aamu
Electroluxin leivänpaahtimen avulla valmistat täydellisesti paahdettua leipää joka kerta leivän paksuudesta tai halutusta paahtoasteesta riippumatta. Nauti kullanruskeista, rapeista leivistä vaikka joka aterialla.

Paahdettua leipää – juuri haluamallasi tavalla

Tyylikkäitä leivänpaahtimia kaikkiin keittiöihin
Sopivat loistavasti yhteen – aamiaissarja Explore
Usein kysyttyjä kysymyksiä leivänpaahtimista
- Leivänpaahtimen sisällä olevat sähköiset vastukset kuumenevat virran kulkiessa niiden läpi, mikä kuivattaa ja paahtaa leivänpaahtimessa olevat leipäviipaleet. Electroluxin leivänpaahtimissa on ajastin tai anturiohjaus, joka automaattisesti pysäyttää paahtamisen ja työntää leivän ulos, kun se on valmis. 
- Aloita puhdistus aina irrottamalla leivänpaahdin seinästä ja antamalla sen jäähtyä kokonaan. Tyhjennä sen jälkeen murualusta säännöllisesti, mieluiten jokaisen käyttökerran jälkeen, minimoidaksesi paloriski ja epämiellyttävät hajut. Poistaaksesi leivänpaahtimeen sisään jumittuneet murut, käännä leivänpaahdin varovasti ylösalaisin ja ravistele sitä. Ulkopinta puhdistetaan helposti kevyesti kostutetulla liinalla. Vältä käyttämästä puhdistusaineita. 





