Tutustu

PUREi9 robotti-imuri

PUREi9 on testivoittaja

Kirkkaasti paras robotti-imuri!

Käyttäjäystävällisyys ja älykäs navigointi yhdessä hyvän puhdistustuloksen kanssa nostivat Electrolux PUREi9 robotti-imurin selkeäksi ykköseksi ruotsalaisen tekniikkaan erikoistuneen M3-lehden vertailussa. Plussa tuli myös etäohjauksen mahdollisuudesta sekä nurkkien ja kulmien tehokkaasta puhdistamisesta.

Lue lisää ja katso testin tulokset

Aina käytettävissä mobiiliyhteyden avulla

PUREi9-robotti-imuria voi hallita älypuhelimella mistä tahansa. Mobiilisovelluksen avulla voi ajastaa imuroinnin, tarkistaa imurin tilan ja ohjata pölynimuria milloin tahansa - myös ollessasi poissa kotoa.

APP STORE

GOOGLE PLAY

purei9-tekniikka
Tiesitkö?

43 % nykyisistä robotti-imurien käyttäjistä on sitä mieltä, ettei heidän laitteensa imuroi nurkkia tai ahtaita paikkoja riittävän hyvin.

purei9 Airbrush

Puhdistaa pölyt tarkasti

PUREi9 imuroi myös haastavammat paikat tehokkaasti. Sen ainutlaatuinen kolmikulmainen Trinity Shape™-muoto ja  PowerBrush™-sivuharja puhdistavat nurkat ja seinien vierustat perusteellisesti.

Imuroi kaikenlaiset lattiat

PUREi9-robotilla saavutetaan erinomainen pölynpoisto yhdellä imurointikerralla. PureFlow-järjestelmän tehokas moottori muodostaa voimakkaan ilmanvirtauksen, joka  yhdessä leveän harjarullan kanssa varmistaa parhaan puhdistuksen kaikilta pinnoilta - kovilta lattioilta ja matoilta. FlowMotion-järjestelmä mukauttaa liikkumisnopeuden ja harjarullan pyörimisnopeuden kulloisenkin imurointipinnan mukaan. Esimerkiksi matolla harjarullan nopeus laskee. Näin saadaan optimoitu pölynpoisto ja mahdollisimman pitkä akun kesto.

3D Vision
3D Vision™

Puhdistaa nurkat, seinien vierustat ja muut vaikeapääsyiset alueet helposti.

purei9 3D

Selviytyy esteistä helposti

Innovatiivinen 3D Vision System™ -järjestelmä skannaa tilaa sekä kameran että lasertekniikan avulla ja auttaa PUREi9-robottia navigoimaan älykkäästi ohittaen huoneessa olevat esteet. Järjestelmä estää sitä juuttumasta kiinni hankaliin paikkoihin, koska se osaa välttää ja kiertää ne. 3D Mapping Navigation™ -toiminto puolestaan varmistaa, että PUREi9 imuroi alueen järjestelmällisesti ja tehokkaasti, eikä imuroi samaa kohtaa moneen kertaan. PUREi9 on aidosti itsenäinen robotti-imuri, joka antaa vapauden tehdä muita asioita.

Kohti uusia tasoja

PUREi9 selviytyy helposti mattojen reunoista ja pienistä korkeuseroista. ClimbForceDrive™ -järjestelmä mahdollistaa jopa 2,2 cm korkeiden esteiden ylittämisen juuttumatta kiinni. Myös tasoerojen havaitseminen tapahtuu 3D Vision System™ tunnistuksen avulla. PUREi9 osaa esimerkiksi seurata rappusten reunaa ja puhdistaa ne tehokkaasti – ilman että se putoaisi alas.

Lataa akkuja – jatkaa siivousta

Älykkään latausjärjestelmänsä ansiosta PUREi9 ei lopeta siivousta kesken. Kun akkuja täytyy ladata, robotti palaa automaattisesti latausasemaansa ja jatkaa imurointia tarkalleen samasta kohtaa latauksen jälkeen. Puhtaat lattiat kotiin saapuessasi, takuuvarmasti.

Huipputehokkaat litiumakut

Tehokkaat litiumakut takaavat voimakkaan, tasaisen puhdistustehon sekä pitkän toiminta-ajan yhdellä latauksella.

Puhdistaa XXL-kokoisen alueen

Erittäin leveä puhdistusalue lyhentää imurointiin kuluvaa aikaa ja mahdollistaa kaikkien lattiatyyppien imuroimisen yhdellä kertaa.

FlowMotion

PUREi9 mukauttaa imuvirran voimakkuuden ja harjarullan nopeuden automaattisesti lattian mukaan – eli säästää energiaa mahdollisuuksien mukaan, jotta käyttöaika olisi mahdollisimman pitkä.

Neljä tyylikästä väriä

Electrolux PUREi9 on myös hyvän näköinen! Tutustu robotti-imuriin, joka on niin edistyksellinen, että voit imuroida kotisi mistä ja milloin tahansa - ja nauttia puhtaista lattioista aina kotiin saapuessasi.

Näytä PUREi9 robotti-imurit


Näytä muut pölynimurit