Tuotetiedot

Täydellinen suodatinsarja imurin suorituskyvyn ylläpitämiseen, sopii 700-sarjan varsi-imureille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Suodatinpakkaus

Täydellinen suodatinsarja imurin suorituskyvyn ylläpitämiseen

Täydellinen suodatinsarja

Tehosuodatinsarja sisältää kaksi esisuodatinta ja yhden hienopölysuodattimen, jotka takaavat imurisi ihanteellisen suorituskyvyn. Esisuodattimet suositellaan vaihdettavan 6 kuukauden välein, ja hienopölysuodatin suositellaan vaihdettavan 12 kuukauden välein suodattimia tavalliseen tapaan puhdistaen.

Suodatusteho jopa 99,9 %*

Edistyksellinen viisivaiheinen suodatinjärjestelmä poistaa pinnoilta jopa 99,9 % hienosta pölystä, joka vastaa kooltaan mikro-organismeja ja haitallisia hiukkasia, kuten epäpuhtauksia ja allergeeneja. Elä rauhallisin mielin hygieenisemmässä, puhtaammassa kodissa.

*Poistaa jopa 99,9 % 0,3–10 µm:n kokoisista mikropölyhiukkasista standardin EN60312-1:2017 mukaisen sisäisen testin mukaan

Huippusuorituskyky

Optimaalinen suodatus siitepölylle, pölylle ja allergeeneille. Pese ja vaihda suodattimet säännöllisesti imurin ihanteellisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Pestävät suodattimet

Kaikki suodattimet ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä ympäristön säästämiseksi ja vastuullisemman elämän mahdollistamiseksi.

Sisältää

1 x hienopölysuodatin 2 x esisuodatin

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta