Tuotetiedot

Ainutlaatuinen erittäin hieno esiladattu suodatin suojaa tehokkaasti mikroskooppisilta hiukkasilta poistaen 0,3 mikronin hiukkasista jopa 99,5 %.

Tärkeimmät ominaisuudet

Antibakteerinen suoja. Suojaa perheesi ei-toivotuilta vierailta

Suojaus ilmassa leviäviltä bakteereilta on ensiarvoisen tärkeää terveellisemmän kotiympäristön luomisessa. BREEZE-ilmansuodattimet sisältävät antibakteerista ainetta, joka neutraloi bakteerien entsyymejä solutasolla, eliminoi jopa 99,9 % kotona ilmassa olevista bakteereista ja estää bakteerien lisäkasvua.

*Testattu bakteereilla Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Serratia marcescens, ja Legionella pneumophila käyttäen standardia GB 21551.2-2010 liite A

Poistaa epämiellyttävät hajut

Kookospähkinän kuoreen perustuva aktiivihiilisuodatin poistaa poikkeuksellisen tehokkaasti tyypillisiä kotona esiintyviä hajuja ja kaasuja. Poistaa kotieläimiin, roskiin, ruoanlaittoon ja jopa kotitalouden kemikaaleihin liittyviä hajuja tuottavat haihtuvat orgaaniset yhdisteet pysyvästi säilyttäen täten sisäilman raikkaampana pitempään.

Älykkäät suodattimet

Kussakin suodattimessa on älymerkki, joka mittaa altistumista hienoille hiukkasille ja suodattimen jäljellä olevan käyttöiän. Sovellus ilmoittaa, kun on aika vaihtaa suodatin.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta