Varmuutta läpi ostoprosessin

Kiitos, että ostat Electroluxilta

 • Käyttöoppaat

  Etsitkö tuotteesi käyttöopasta tai muita tositteita?

 • Varaosat ja tarvikkeet

  Tarvitsetko varaosia tai tarvikkeita, jotka sopivat juuri sinun tuotteeseesi?

 • Usein kysytyt kysymykset

  Onko sinulla kysyttävää tuotteestasi? Löydä vastauksia kysymyksiin ostosta, toimituksesta ja palautuksesta.

Rekisteröi laitteesi

Haluatko vastaanottaa eksklusiivisia tarjouksia verkkokauppaamme ja olla osa asiakasklubiamme? Mahtavaa, siinä tapauksessa sinun kannattaa rekisteröidä Electrolux-tuotteesi sivustollamme. Kun rekisteröit tuotteesi, näet kätevästi yleiskatsauksen kaikista tuotteistasi, mikä helpottaa esimerkiksi varaosien ostamista tai huollon varaamista.

Tuoterekisteröinnin edut?

Vastaanota sähköpostitse tietoa tuotteestasi sekä siihen liittyvistä tarjouksista.

 • Varaa huolto laitteellesi
 • Lataa laitteeseen kuuluvia tositteita
 • Tarkista tuotteiden takuut
 • Saa nopeammin apua asiakspalvelulta
 • Osta varaosia ja tarvikkeita

Kirjoita tuotearvostelu

Oletko äskettäin ostanut Electrolux-tuotteen? Arvostaisimme kovasti arviotasi tuotteestasi! Tuotearvostelut ovat meille tärkeitä, koska pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme. Jakamalla mielipiteesi voit auttaa meitä tekemään parempia valintoja.

Arvostaisimme, että kerrot kokemuksestasi tuotteesi kanssa, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Siten sekä me että asiakkaamme voivat hyötyä kertomastasi.

Ota yhteyttä

Käyttöoppaat ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiimme löydät sivustomme Asiakastuki-osiosta.

Voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta olla meihin yhteydessä aukioloaikoinamme, voit lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeella, ja vastaamme niin pian kuin mahdollista.

Puhelin: 09 856 36 000
Ma – To: 9.00 – 18.00
Pe: 9.00 – 16.00

Palautusoikeus 30 päivää

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme, sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tuotteen, edellyttäen että tuotetta ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan. Lue lisää palautuksista tältä sivulta tai ostoehdoista, jotka saat sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä.

Noudata näitä askeleita palauttaaksesi tuotteen:

- Kodinkoneen palautus – Electroluxin nouto
Jos tarvitset apua palautuksen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse numerossa 09 856 36 000. Noudamme tuotteen ja vastaamme sen kuljetuksesta.

- Postipaketin palautus
Jos tarvitset apua palautuksen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta tai puhelimitse numerossa 09 856 36 000. Teemme palautusta varten palautustarran, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse, ja jonka voit tulostaa ja kiinnittää pakettiin. Vaihtoehtoisesti voimme lähettää palautustarran sinulle positse.

Electrolux ja kestävä kehitys

Kestävyys on jo kauan ohjaillut Electroluxin työtä. Siksi olemme luoneet toimintasuunnitelman, jonka tavoitteena on luoda kestävämpiä elintapoja. Tämän suunnitelman nimi on Better Living Program.

Tarkoituksena on, että voimme vaikuttaa positiivisesti ympäristöhaasteiden ratkaisemiseen. Toimimme laajasti eri osa-alueilla – vastuullisemman tuotannon ja modernisoidun tekniikan sekä paremman pyykinhoidon, ruokailutottumusten sekä terveellisemmän kotiympäristön kautta. Lue lisää sitoutumisestamme kestävyyteen.