Tuotetiedot

Leivästä mokkapaloihin ja kaikkeen siltä väliltä. Create 5 -yleiskoneella pystyt valmistamaan joka kerta herkullisia leivonnaisia. Planetaarisen sekoitusliikkeen ja tehokkaan moottorin avulla pystyt valmistamaan joka kerta tasalaatuisia leivonnaisia. Create 5 -yleiskoneen kestävä, valettu runko tarjoaa luotettavaa suorituskykyä mihin tahansa tarpeeseen - jokaviikkoisesta leivonnasta juhlakauden herkkujen valmistukseen.
Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Yleiskone - E5KM1-4SWB

Optimaalisia tuloksia planetaarisen sekoitusliikkeen ansiosta

Planetaarinen sekoitusliike varmistaa, että kaikki ainekset sekoittuvat perusteellisesti, eikä mikään ainesosa jää käsittelemättä. Näin varmistetaan sekä pienempien, että täyskokoisten annosten tasalaatuisuus.

Electrolux - Yleiskone - E5KM1-4SWB

Tehokas 1200 watin moottori

Terveellisen täysjyväleivän ja ohutpohjaisen pizzan leivonta vaatii voimakasta moottoria taikinan vaivaamiseen. Tehokas moottori on luotettava ja mahdollistaa monipuolisten reseptien toteuttamisen käytännössä.

Electrolux - Yleiskone - E5KM1-4SWB

Iso 5 litran kulho ruostumatonta terästä

Iso kulho mahdollistaa sekä pienten, että isojen taikinoiden valmistuksen. Leivo muffinit läheisten perheenjäsenten tapaamiseen tai upeat kakut erityisiin juhlatilaisuuksiin.

Electrolux - Yleiskone - E5KM1-4SWB

Monikäyttöiset tarvikkeet

Maukkaiden ja terveellisten leivonnaisten valmistukseen tarvitaan monipuolisia tarvikkeita. Leivo taikinajuuresta valmistettu suosikkileipäsi, kermajuustokuorrute ja marenkikeksit käyttäen taikinakoukkua, tarttumatonta vatkainta ja pallovispilää.

Säädettävä nopeusasetus ja pulssitoiminto

Saavuta tasalaatuisia ja ihanteellisia tuloksia kevyestä kerman vispauksesta aina raskaan taikinan vaivaamiseen saakka kuuden tarkan nopeusasetuksen ja pulssitoiminnon avulla.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
woman on couch with mobile phone