Tutustu

Pesukoneisiin

ColourCare - Säilyttää kaikki värit kirkkaina

ColourCare-järjestelmä puhdistaa pesuveden ja takaa siten pesuaineiden parhaan mahdollisen tehon jopa alhaisissa lämpötiloissa. Hellävarainen mutta tehokas pesu pitää vaatteiden värit kirkkaina pesu toisensa jälkeen, aivan kuin silloin kuin ne olivat uusia.

Haalistumattomat värit – pesusta toiseen

Kaikki riippuu vedestä. Ainutkertainen suodatusjärjestelmä poistaa haitalliset mineraalit ja epäpuhtaudet, ja takaa hellävaraisen käsittelyn sekä ensiluokkaisen pesutuloksen. Alla olevat tulokset saavutettiin polyesterin värinpitävyystestissä, jossa pyykki pestiin 50 kertaa 30 asteessa. ColourCare pitää värit kirkkaina ja mustan mustana – pesusta toiseen.

UltraCare - Säilyttää tekstiileiden alkuperäiset ominaisuudet

UltraCare-järjestelmä esisekoittaa pesuaineet veteen jo ennen pesua ja takaa nopean pesun ja loistavan pesutuloksen. Se pesee ja suojaa pyykkisi täydellisesti ja pitää ne raikkaina, pehmeinä ja uudenveroisina entistä pitempään.

Tekstiilit säilyvät pehmeinä  pesusta toiseen

Liukenematon pesuaine huonontaa pesutulosta, ja epätasaisesti sekoittunut huuhteluaine voi jättää pyykit karkean tuntuisiksi. UltraCare-teknologiaa hyödyntävät PerfectCare-pesukoneet esisekoittavat pesu- ja huuhteluaineet veteen, jolloin ne aktivoituvat jo ennen niiden pääsyä rumpuun. Näin pesu- ja huuhteluaine jakautuvat tasaisesti, ja pyykit tuntuvat kauttaaltaan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä.

SensiCare - Pesee jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä säätää ohjelman keston, energian ja veden kulutuksen täyttömäärän mukaan – eli takaa juuri oikean käsittelyn. Pesu ei siis koskaan kestä liian kauan, ja vaatteet säilyvät pidempään uudenveroisina.