Tutustu

Pesukoneisiin

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

ColourCare - Säilyttää kaikki värit kirkkaina

ColourCare-järjestelmä puhdistaa pesuveden ja takaa siten pesuaineiden parhaan mahdollisen tehon jopa alhaisissa lämpötiloissa. Hellävarainen mutta tehokas pesu pitää vaatteiden värit kirkkaina pesu toisensa jälkeen, aivan kuin silloin kuin ne olivat uusia.

Haalistumattomat värit – pesusta toiseen

Kaikki riippuu vedestä. Ainutkertainen suodatusjärjestelmä poistaa haitalliset mineraalit ja epäpuhtaudet, ja takaa hellävaraisen käsittelyn sekä ensiluokkaisen pesutuloksen. Alla olevat tulokset saavutettiin polyesterin värinpitävyystestissä, jossa pyykki pestiin 50 kertaa 30 asteessa. ColourCare pitää värit kirkkaina ja mustan mustana – pesusta toiseen.

UltraCare - Säilyttää tekstiileiden alkuperäiset ominaisuudet

UltraCare-järjestelmä esisekoittaa pesuaineet veteen jo ennen pesua ja takaa nopean pesun ja loistavan pesutuloksen. Se pesee ja suojaa pyykkisi täydellisesti ja pitää ne raikkaina, pehmeinä ja uudenveroisina entistä pitempään.

Tekstiilit säilyvät pehmeinä  pesusta toiseen

Liukenematon pesuaine huonontaa pesutulosta, ja epätasaisesti sekoittunut huuhteluaine voi jättää pyykit karkean tuntuisiksi. UltraCare-teknologiaa hyödyntävät PerfectCare-pesukoneet esisekoittavat pesu- ja huuhteluaineet veteen, jolloin ne aktivoituvat jo ennen niiden pääsyä rumpuun. Näin pesu- ja huuhteluaine jakautuvat tasaisesti, ja pyykit tuntuvat kauttaaltaan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä.

SteamCare - Vähemmän ryppyjä

SteamCare-järjestelmän avulla saavutat ammattimaisia tuloksia kotonasi. Kun lisäät jokaisen ohjelman loppuun höyrykäsittelyn, vaatteiden ryppyisyys vähenee jopa kolmanneksella ja saat tasaisen lopputuloksen ilman silittämistä. Halutessasi voit myös raikastaa vaatteesi SteamCare-toiminnolla, jos haluat välttää turhia pesukertoja.

Kolmannes vähemmän ryppyjä

Pesuohjelman lopussa oleva höyrykäsittely avaa pyykkien kuidut, minkä ansiosta saat sileämmän lopputuloksen kuin pestessäsi ne koneessa, jossa ei ole SteamCare-toimintoa. Voit siis pestä ja höyryttää vaatteet yhdellä kertaa, ja varmistaa että vaatteidesi alkuperäiset muodot ja ominaisuudet säilyvät entistä pidempään ilman säännöllistä silitystä.

SensiCare - Pesee jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti

SensiCare-järjestelmä säätää ohjelman keston, energian ja veden kulutuksen täyttömäärän mukaan – eli takaa juuri oikean käsittelyn. Pesu ei siis koskaan kestä liian kauan, ja vaatteet säilyvät pidempään uudenveroisina.

Tekstiilit säilyvät uudenveroisina kaksi kertaa pidempään

Ritexin vuonna 2015 tekemän testin (testinro 15CR00099) mukaan SensiCare säilyttää tekstiilit uudenveroisina kaksi kertaa pidempään. Sensorien ansiosta ohjelman asetukset voidaan muokata automaattisesti täyttömäärän mukaan jo ensimmäisen minuutin aikana, mikä lyhentää ohjelman kestoa ja vähentää sekä energian että veden kulutusta. Näin pesu kuluttaa ja kuormittaa vähemmän niin vaatteitasi kuin myös ympäristöä.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare