Make it colourful

Arkisesta taivaalliseen

Hyödynnä luovuutta ja muunna tavalliset arkiset asiat kauniiksi muistoiksi. Kun muistelet menneitä, huomaat usein, että ne elämän pienet asiat ovatkin olleet niitä suuria. Anna meidän auttaa sinua tekemään jokaisesta päivästä värikäs, merkityksellinen ja taianomainen.

TwinTech

Kosteudenhallinta säilyttää maun ja koostumuksen pitempään.

Lounas purkissa

Purkkeja käytettiin aiemmin ainoastaan hillojen ja pikkelsien säilömiseen, mutta säilöntäpurkeille on viime aikoina keksitty täysin uusia käyttötarkoituksia. Niistä saa tyylikkään ja aikuismaisen version lounasrasiasta. Kauniina ja käytännöllisenä ne on helpompi puhdistaa kuin muovirasiat, ne ovat parempia ympäristön kannalta ja niitä on kätevä säilyttää niin laukussa kuin jääkaapissakin. Ajattoman ulkonäkönsä ansiosta ne saavat yksinkertaisenkin salaatin näyttämään taideteokselta.

Sateenkaarenväriset bagel -sämpylät

Lisää aamuihin hieman väriä leipomalla sateenkaarenvärisiä bageleita. Bagelit ovat alun perin kotoisin New Yorkin Brooklynista. Sateenkaaribagelit maistuvat tavallisilta bageleilta, joten niihin voi lisätä mitä tahansa täytteitä. Perinteisesti bagelit keitetään vedessä, jotta niihin muodostuu rapea kuori ennen paistamista, mutta höyryuunin avulla voit ohittaa tämän monimutkaisen vaiheen ja saada silti leivonnaiseen herkullisen kuoren.
Näytä höyryuunit
Eeva Kolu ja Kristian Vuojärvi Electrolux -keittiössä

Selviääkö Eeva paineen alla?

Kuvittele, että sinun täytyisi valmistaa ateria nirsoille kokeille, ja että olisit jo valinnut raaka-aineesi huolella. Yllätyt kuitenkin, kun yksi vieraista tulee liian aikaisin, ja koko ruokalista muuttuu. Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni! 

Maista jotain odottamatonta

Tarkastele huolellisesti, mitä heität pois ruoanvalmistuksen aikana. Mitä toiset pitävät jätteenä, voikin olla toiselle uskomattomien makujen lähde. Pyri käyttämään ainesosat aivan kokonaan ja yritä olla kokki, joka ei heitä mitään hukkaan. Se on paitsi ympäristöystävällistä, mutta tekee myös ruoanvalmistuksesta yllättävämpää ja jännittävämpää.

 • 1
  Perunankuorilastut

  Perunankuoret heitetään usein pois perunoiden valmistuksen yhteydessä. Voit sen sijaan paahtaa ne uunissa lisäämällä päälle lorauksen oliiviöljyä ja hyppysellisen suolaa. Tarjoa vieraillesi herkullisena, rapeana alkupalana.

 • 2
  Punajuurenlehtipesto

  Punajuuren lehdet ovat hyvin ravinnepitoisia ja ne ovat hyvä A- ja K-vitamiinin lähde. Ryöppää niitä hetken ja sekoita mukaan basilikaa, valkosipulin kynsi, pinjansiemeniä, oliiviöljyä ja hyppysellinen suolaa, niin saat mietoa ja herkullista pestoa.

 • 3
  Parsakaalinvarsisalaatti

  Säästä varret! Varret eivät suinkaan ole parsakaalin heikoin osa, vaan ne ovat aivan yhtä ravinnepitoisia kuin kukinto-osatkin. Pilko varret terävällä vihannesveitsellä ja sekoita ne lempisalaattiaineidesi joukkoon.

Luo ja jaa omia aterioitasi

Induktiotasolle tarkoitetulla Plancha -grillillä voit valmistaa ja jakaa uskomattomia aterioita – suoraan liedeltä pöytään. Voit antaa vieraiden ottaa oman ruokansa suoraan kuumalta grillitasolta: tämä on rento ja jännittävä tapa nauttia ruokailusta.
Tutustu induktiokeittotasoihin

Pakasta sesonki talteen

Marjat ja yrtit ovat parhaimmillaan satokautensa aikana. Electroluxin Blast Chiller -toiminnon avulla voit aina poiketa omassa lähikaupassasi – koko vuoden ajan. Laita maut talteen, pakasta sesongin aromit ja nauti kauden marjoista ja yrteistä aina, kun siltä tuntuu. Jos sinulla on tavallinen pakastin, voit pakastaa jääpala-astiaan yrttejä, kuten salviaa, rosmariinia, timjamia ja oreganoa oliiviöljyssä. Pakastetuilla kuutioilla voit lisätä sitten upeita makuja mihin tahansa ruokaan.

Blast Chiller

Pikapakasta marjat, yrtit ja muut ainesosat, jotta saat ne säilyisivät herkullisina ja tuoreina.