Make an impression
Luo hetkistä ikimuistoisia
Tarjoa vieraillesi muutakin kuin herkullista ruokaa – tee heihin vaikutus. Vapauta luovuutesi Electroluxin avulla, uskalla kokeilla uusia asioita ja luo ikimuistoisia hetkiä.

Pitää herkät lasit turvallisesti paikallaan.

Lisää kiiltoa
Kiiltävän kauniit lasit saavat kattauksesi todella heräämään eloon. Valitettavasti upeat lasit ovat usein hyvin herkkiä ja edellyttävät käsinpesua. Astianpesukoneidemme ansiosta voit luottavaisin mielin kattaa pöytään kaikki parhaat lasisi ja astiastosi. SoftSpike -tekniikka kohtelee jokaista lasia äärimmäisen hellävaraisesti. Ota luovuus avuksi, anna jokaiselle vieraalle erilainen lasi ja sido sen jalkaan pieni lappu, jolloin saat samalla istumapaikkakortit.
Kata kuin ammattilainen
Lautaset, lasit ja aterimet ovat itsestään selvät, mutta muutamalla helpolla vinkillä voit piristää ruokapöytää tavallisena arkipäivänä tai tehdä vaikutuksen viikonlopun juhla-aterialla. Mielenkiintoisemman kattauksen tekemiseen ei tarvita paljon aikaa eikä vaivaa. Katso nopeat vinkkimme täältä.

Sous vide – jokaiselle jotakin
Kutsu ystäviä ja sukulaisia spontaaniin sous vide -iltaan. Varaa monenlaisia raaka-aineita, kuten lihaa, kalaa, kanaa tai vihanneksia. Älä unohda erilaisia yrttejä ja mausteita. Anna vieraiden yhdistellä makuja ja luoda oma ateriansa henkilökohtaisesti merkittyjen sous vide -tyhjiöpussien avulla. Kokeile uusia makuja ehdottamalla epätavallisia makuyhdistelmiä.


Koe uusia makuja ja tekstuureja sous vide -menetelmällä SteamPro-höyryuunin avulla.

Selviääkö Eeva paineen alla?
Kuvittele, että sinun täytyisi valmistaa ateria nirsoille kokeille, ja että olisit jo valinnut raaka-aineesi huolella. Yllätyt kuitenkin, kun yksi vieraista tulee liian aikaisin, ja koko ruokalista muuttuu. Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni!
Epätavallisia makuyhdistelmiä
-
1Minttu ja sinappi
Mintun raikkaus sopii hyvin yhteen sinapin terävyyden kanssa – ja yhdistelmä sopii hyvin esimerkiksi lampaan maustamiseen.
-
2Appelsiininkuori ja rosmariini
Aromaattinen rosmariini sopii yhteen appelsiininkuoren makeuden kanssa – ja yhdistelmä muodostaa hyvän ja hieman erilaisen mausteseoksen lohelle.
-
3Kaneli ja timjami
Kanelin lämpö on täydellinen pari maanläheiselle timjamille – ja yhdistelmästä saa hyvän mausteseoksen kanalle.
Nakukakku

Suklaaseen puettu houkutus
Saat suuta raikastavan pienen jälkiruoan valmistamalla helppoja pakastettuja, suklaaseen kastettuja mintunlehtiä. Ne ovat hyviä sellaisenaan tai koristeena muiden jälkiruokien päällä, esimerkiksi jäätelöannoksen tai kakun päällä. Suklaan sulattaminen induktiotason miedolla lämmöllä on helppoa, ja pääset nauttimaan ammattilaistason tuloksista ilman monimutkaisia menetelmiä, kuten vesihauteita. Miksi et voisi kokeilla myös muita lehtiä? Suosittelemme basilikaa, salviaa ja laventelinkukkia.
-
1Sulata suklaa
Sulata paksupohjaisessa kattilassa, induktiotason avulla varovasti noin 1 dl tummaa suklaata, kunnes se on sileää ja tasaista.
-
2Kasta mintunlehdet
Kasta tuoreet mintunlehdet suklaaseen niin, että pidät kiinni lehden varresta sormilla tai keittiöpihdeillä.
-
3Pakasta
Aseta lehdet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita pelti jääkaappiin noin puoleksi tunniksi, jotta jähmettyvät. Jos haluat nopeamman ja paremman lopputuloksen, laita pelti pikapakastimeen.

Miten teet vaikutuksen Michelin -kokkiin?
Keskittymällä yksinkertaiseen ruokaan. Gwyneth Paltrow laittoi yksinkertaista kalifornialaista ruokaa Magnus Nilssonille. Hän on Electroluxin suurlähettiläs ja Michelin –tähdellä palkitun ravintola Fävikenin perustaja. Gwyneth tarjoaa maukkaan pohjoismaalaisen kalatostadan Magnusille – herkullinen Ruotsin ja Kalifornian sekoitus.