Make an impression

Luo hetkistä ikimuistoisia

Tarjoa vieraillesi muutakin kuin herkullista ruokaa – tee heihin vaikutus. Vapauta luovuutesi Electroluxin avulla, uskalla kokeilla uusia asioita ja luo ikimuistoisia hetkiä.

SoftSpikes

Pitää herkät lasit turvallisesti paikallaan.

Lisää kiiltoa

Kiiltävän kauniit lasit saavat kattauksesi todella heräämään eloon. Valitettavasti upeat lasit ovat usein hyvin herkkiä ja edellyttävät käsinpesua. Astianpesukoneidemme ansiosta voit luottavaisin mielin kattaa pöytään kaikki parhaat lasisi ja astiastosi. SoftSpike -tekniikka kohtelee jokaista lasia äärimmäisen hellävaraisesti. Ota luovuus avuksi, anna jokaiselle vieraalle erilainen lasi ja sido sen jalkaan pieni lappu, jolloin saat samalla istumapaikkakortit.

Kata kuin ammattilainen

Lautaset, lasit ja aterimet ovat itsestään selvät, mutta muutamalla helpolla vinkillä voit piristää ruokapöytää tavallisena arkipäivänä tai tehdä vaikutuksen viikonlopun juhla-aterialla. Mielenkiintoisemman kattauksen tekemiseen ei tarvita paljon aikaa eikä vaivaa. Katso nopeat vinkkimme täältä.

Sous vide – jokaiselle jotakin

Kutsu ystäviä ja sukulaisia spontaaniin sous vide -iltaan. Varaa monenlaisia raaka-aineita, kuten lihaa, kalaa, kanaa tai vihanneksia. Älä unohda erilaisia yrttejä ja mausteita. Anna vieraiden yhdistellä makuja ja luoda oma ateriansa henkilökohtaisesti merkittyjen sous vide -tyhjiöpussien avulla. Kokeile uusia makuja ehdottamalla epätavallisia makuyhdistelmiä.

SteamPro-höyryuuni

Koe uusia makuja ja tekstuureja sous vide -menetelmällä SteamPro-höyryuunin avulla.

Eeva Kolu ja Kristian Vuojärvi Electrolux -keittiössä

Selviääkö Eeva paineen alla?

Kuvittele, että sinun täytyisi valmistaa ateria nirsoille kokeille, ja että olisit jo valinnut raaka-aineesi huolella. Yllätyt kuitenkin, kun yksi vieraista tulee liian aikaisin, ja koko ruokalista muuttuu. Onneksi apuna on Electroluxin uusi Sous Vide -höyryuuni! 

Epätavallisia makuyhdistelmiä

 • 1
  Minttu ja sinappi

  Mintun raikkaus sopii hyvin yhteen sinapin terävyyden kanssa – ja yhdistelmä sopii hyvin esimerkiksi lampaan maustamiseen.

 • 2
  Appelsiininkuori ja rosmariini

  Aromaattinen rosmariini sopii yhteen appelsiininkuoren makeuden kanssa – ja yhdistelmä muodostaa hyvän ja hieman erilaisen mausteseoksen lohelle.

 • 3
  Kaneli ja timjami

  Kanelin lämpö on täydellinen pari maanläheiselle timjamille – ja yhdistelmästä saa hyvän mausteseoksen kanalle.

Nakukakku

Vähemmän on joskus enemmän. Nakukakku on herkullinen jälkiruoka, johon ei laiteta perinteistä kuorrutusta päälle tai reunoille. Selkeästi erottuvat kerrokset näyttävät täytteen kauniit rakenteet ja värit. Ammattimaisemman tuloksen saat kypsentämällä kakun höyryuunissa, jolloin sen kerrokset ovat korkeampia ja kuohkeampia.
Näytä höyryuunit

Suklaaseen puettu houkutus

Saat suuta raikastavan pienen jälkiruoan valmistamalla helppoja pakastettuja, suklaaseen kastettuja mintunlehtiä. Ne ovat hyviä sellaisenaan tai koristeena muiden jälkiruokien päällä, esimerkiksi jäätelöannoksen tai kakun päällä. Suklaan sulattaminen induktiotason miedolla lämmöllä on helppoa, ja pääset nauttimaan ammattilaistason tuloksista ilman monimutkaisia menetelmiä, kuten vesihauteita. Miksi et voisi kokeilla myös muita lehtiä? Suosittelemme basilikaa, salviaa ja laventelinkukkia.

 • 1
  Sulata suklaa

  Sulata paksupohjaisessa kattilassa, induktiotason avulla varovasti noin 1 dl tummaa suklaata, kunnes se on sileää ja tasaista.

 • 2
  Kasta mintunlehdet

  Kasta tuoreet mintunlehdet suklaaseen niin, että pidät kiinni lehden varresta sormilla tai keittiöpihdeillä.

 • 3
  Pakasta

  Aseta lehdet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita pelti jääkaappiin noin puoleksi tunniksi, jotta jähmettyvät. Jos haluat nopeamman ja paremman lopputuloksen, laita pelti pikapakastimeen.

Miten teet vaikutuksen Michelin -kokkiin?

Keskittymällä yksinkertaiseen ruokaan. Gwyneth Paltrow laittoi yksinkertaista kalifornialaista ruokaa Magnus Nilssonille. Hän on Electroluxin suurlähettiläs ja Michelin –tähdellä palkitun ravintola Fävikenin perustaja. Gwyneth tarjoaa maukkaan pohjoismaalaisen kalatostadan Magnusille – herkullinen Ruotsin ja Kalifornian sekoitus.