Tuotetiedot

600 Flex Bridge -induktiokeittotaso kätevään ruoanlaittoon. Kolme vaihtoehtoa joustavampaan ruoanlaittoon, hyödyllinen käytettäessä erilaisia kattiloita ja pannuja samanaikaisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Keittoastioiden koon mukaan mukautuva keittotaso

600 Flex Bridge -induktiokeittotaso kätevään ruoanlaittoon. Kolme vaihtoehtoa joustavampaan ruoanlaittoon, hyödyllinen käytettäessä erilaisia kattiloita ja pannuja samanaikaisesti.

Flex Bridge mukautuu keittoastian koon mukaan

Induktiokeittotason Flex Bridge tekee ruoanlaitosta helpompaa. Kolme vaihtoehtoa joustavampaan ruoanlaittoon, hyödyllinen käytettäessä erilaisia kattiloita ja pannuja samanaikaisesti.

PowerSlide mahdollistaa tehotason helpon vaihtamisen

PowerSlide®-toiminto mahdollistaa tehotason vaihtamisen nopeasti ja helposti. Sinun tarvitsee vain siirtää kattiloita ja pannuja esiasetetuilla lämpötila-alueilla.a.

Hob2Hood® - helposti raikas sisäilma

Hob2Hood®-toiminto yhdistää keittotason liesituulettimeen. Aloita vain ruoanlaitto, ja liesituuletin säätyy automaattisesti tason tehojen perusteella. Keittiö pysyy raikkaana ja sinä voit keskittyä ruoanlaittoon.

XL Triple Zone tarjoaa enemmän tilaa ruoanlaittoon

XL Triple Zone tarjoaa täydellistä vapautta ruoanlaittoon. Suuren keittoalueen ansiosta voit käyttää keittotasolla suurimpiakin kattiloita, pannuja ja jopa paellapannua. Induktiotekniikka puolestaan takaa, ettei lämmitystehosta tarvitse tinkiä.

Lisää tehoa PowerBoost -toiminnon avulla

Käynnistä PowerBoost-toiminto saadaksesi veden kiehumaan tehokkaasti. Saavutat herkulliset tulokset nopeammin. Kiehuta vesi tai kuumenna keittoastia, silloin kun sinulla on kiire.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta