Tuotetiedot

Tyylikäs ja sulavalinjainen Well P7 todella erottuu muista ilmastointilaitteista. Älykäs muotoilu mahdolistaa tasaisemman ja miellyttävämmän ilmavirtauksen koko tilassa. Valittavana on myös lämmitystoiminto. Viilennysteho 2,6 kW ja lämmitysteho 2,1 kW.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - WP71-265WT

Luo miellyttävä sisäilma – mistä tahansa

Tyylikäs Well P7 luo kotiisi tasaisen ja miellyttävän sisäilman. Siirrettävää ilmastointilaitetta voidaan ohjata etänä mobiilisovelluksen avulla. Palaa aina raikkaaseen kotiin.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - WP71-265WT

Tyylikäs ja tehokas.

Ainutlaatuinen tyylikäs lieriömäinen muotoilu paitsi näyttää hyvältä, myös mahdollistaa kodin jäähdytyksen ja lämmityksen entistä tasaisemmin.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - WP71-265WT

Etäohjaa puhelimesta

Mobiilisovelluksen kautta voit ohjata kotisi lämpötilaa myös etänä mistä tahansa.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - WP71-265WT

Tasainen ilmavirtaus

Patentoidun AirSurround-järjestelmän ansiosta Well P7 viilentää tai lämmittää huomattavasti tasaisemmin kuin perinteiset siirrettävät ilmastointilaitteet. Ilma virtaa spiraalimaisesti ylöspäin ja leviää sitten tasaisesti alaspäin kaikkialle huoneeseen. Näin voit nauttia tasaisemmasta ja miellyttävämmästä sisäilmasta kuin koskaan aiemmin.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - WP71-265WT

Tyylikäs kaukosäädin

Tyylikäs, pyöreä ja helppokäyttöinen kaukosäädin. Magneettinen kaukosäädin voidaan kiinnittää kätevästi näkyville siirrettävän ilmastointilaitteen päälle.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - WP71-265WT

Vaivaton asennus.

Tuotteen mukana tulee ikkuna-asennussarja, joka mahdollistaa helpon asennuksen. Tyylikäs ikkuna-asennussarja sopii hyvin ilmastointilaitteen minimalistiseen tyyliin ja mahdollistaa huomaamattoman asentamisen ikkunan kautta. Kiinnitä helposti paikalleen lukolla ja tiivistä säädettävällä hihnalla.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

5

Kaupunkiasunnossa

arvostellut Toistaiseksi_tyytyväinen 26 heinäkuuta 2021

Hankin WP71-265WT:n juuri heinäkuun 2021 helteiden alkaessa ja se on viilentänyt hyvin koko helleaallon ajan. Sen suurimpia etuja on pieni pohjapinta-ala ja kauko-ohjattavuus matkapuhelinsovelluksella internet-verkon välityksellä.
Kauko-ohjauksen avulla voi ilmastointiaikeitaan muuttaa mistä ja milloin hyvänsä. Säännönmukaisia ilmastointisuunnitelmia voi laatia hyvän viikko-ohjelmoinnin avulla.
Laitetta voi paikallisesti säätää paitsi laitteen etupaneelista myös mukana tulevalla infrapunakaukosäätimellä, joka toimii hyvin näköetäisyydeltä laitteeseen.
Laite tuskin on muita ilmastointilaitteita äänekkäämpi vaikka saisi toki olla äänettömämpikin. Siihen kuitenkin tottuu.
Muista siirrettävistä ilmastointilaitteista poiketen laite myös haluttaessa lämmittää, mutta sitä ei vielä ole ollut mahdollisuutta kokeilla. Ominaisuus on sikäli taloudellinen, että laite käyttää lämpöpumppuaan tähänkin, minkä pitäisi ainakin kaksinkertaistaa käytetty sähköteho lämmitystehoksi.
Mainoskuvista voisi kuvitella laitteen jäähdytystehon riittävän suuriin tiloihin, mutta todellisuudessa 9 000 BTU:n vaikutus riittää vain pariin kymmeneen neliömetriin, huonekorkeudesta hieman riippuen.
Kestävyydestä on liian aikaista sanoa mitään. Laitetta myydään maailmalla AEG-, Frigidaire-merkkisinä Electroluxin lisäksi joten toivoa sopii sen olevan luottamuksen arvoinen.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Toistaiseksi_tyytyväinen suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
2

Ikkunasovitin ei tiivis

arvostellut Mammu 04 heinäkuuta 2021

Ostimme laitteen ja olemme yrittäneet saada sitä asennettua tuuletusikkunoihimme. Itse ikkunaan tuleva sovituspala on oikean pituinen mutta ei toimi siten, että olisi tiivis vaan kuuma ilma tulee takaisin raoista sisälle, olemme erittäin pettyneitä tämänhintaisen tuotteen kohdalla että tuote ei toimi ja asunto lämpenee entisestään. Laite kyllä puhaltaa kylmää, mutta pakkauksen mukana tuleva asennuspaketti on hyödytön koska se ei ole tiivis. Toivon pikaista yhteydenottoa teiltä ja tämän hintaluokan tuotteessa ei pitäisi asiakkaan ostella mitään lisäosia varsinkaan kun luvataan selkeällä videolla 30sekunnin helppo asennus. Myös poistoilmaputken harmaa kangassuojus on ruma ja en ymmärrä sen funktiota. Se näyttää lähinnä elefantin kärsältä.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  2

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

kylmää kyytiä helteille

arvostellut Jarkkojii 29 kesäkuuta 2021

Huikea kone, toteuttaa lupauksensa reilusti.
60m2 asunto kestää helposti viileänä pidemmissäkin helle putkessa. Suosittelen käyttämään automaatti asentoa niin puhallus kuin viilennys asetuksissa. Kone säätelee itseään huomeiston huoneiston lämpötilan mukaan. Hiljainen kone kun ei huudata täysillä vaan pitää automaatilla.
Äppi ja netin yli ohjaus on myös hieno ominaisuus.
Wau tuote.
Laitepäivityksiä odotellessa suosittelen tätä kaikille.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Jarkkojii suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Hyvä kone

arvostellut Cooling4summer 23 kesäkuuta 2021

Kaikin puolin hyvä laite, mutta ainoa miinus tulee käyntiäänestä (vertaan kiinteään invertteriin)

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnat
  5
 • Laatu
  5
 • Cooling4summer suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Samankaltaisia tuotteita

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U758CW
CHILLFLEX GOLD Siirrettävä ilmastointilaite

Viileä ja raikas sisäilma silloin, kun ulkona on kuuma. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. ChillFlex Pro Gold -siirrettävässä ilmastointilaitteessa on matala äänitaso, tehokas viilennysominaisuus ja huippuluokan energiatehokkuus. Viilenny...

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP26U338CW
ChillFlex Pro Siirrettävä ilmastointilaite

ChillFlex Pro viilentää nopeasti haluamaasi mukavaan lämpötilaan. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. Valittavana on automaattinen viilennys ympäröivän lämpötilan mukaan. Viilennysteho 2,6 kW. Energialuokka A.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP34U338CW
ChillFlex Pro Siirrettävä ilmastointilaite

ChillFlex Pro viilentää tilan nopeasti haluamaasi mukavaan lämpötilaan. Voit siirtää laitteen pyörien avulla tilasta toiseen. Valittavana on automaattinen viilennys ympäröivän lämpötilan mukaan. Erittäin korkea viilennysteho 3,4 kW. Energialuokka A.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi Electrolux -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi. 

Rekisteröi tuotteesi