Tuotetiedot

Flow A3 ilmanpuhdistimen suodatin Breeze. Pienhiukkassuodatus, bakteerisuodatus ja aktiivihiili. Vaihdetaan uuteen noin 12 kk välein. Flow A3 malli: FA31-201GY.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Ilmanpuhdistimen suodatin - EFFBRZ2

BREEZE A3 Complete -ilmansuodatin

BREEZE A3 -suodatin luo tunteen luonnollisesta, puhtaasta ilmasta täydellisellä yhdistelmällä pienhiukkasten suodatusta ja epämiellyttävien hajujen poistoa.

Perusteellinen suodatusteho

A3-suodattimet varmistavat hiukkasten optimaalisen suodatuksen kahden erittäin tehokkaan esteen kautta. Ohut verkkokerros vangitsee suurempia hiukkasia, kuten pölyä, nukkaa ja hiuksia, ja se voidaan harjata tai imuroida helposti. Laskostettu sisäkerros ja erittäin hieno suodatinmateriaali vangitsevat pieniä, jopa 0,3 mikronin kokoisia hiukkasia, keräten tehokkaasti mikroskooppiset ilmassa olevat aineet, kuten PM2.5-mikropöly, allergeenit, siitepöly ja muut ärsyttävät aineet.

Vangitsee epämiellyttäviä hajuja.

A3-suodattimissa on kerros erittäin huokoisia aktiivihiilipellettejä, jotka poistavat tehokkaasti kotiympäristön tyypillisiä hajuja sekä kaasuja. Haihtuvat orgaaniset yhdisteet, jotka tuottavat lemmikkeihin, roskiin ja ruoanlaittoon liittyviä hajuja sekä jopa kemikaalien, kuten formaldehydin, asetaldehydin ja ammoniakin hajuja, poistetaan tehokkaasti.

Antibakteerinen suoja.

Suojaus ilmassa leviäviltä bakteereilta on ensiarvoisen tärkeää terveellisemmän kotiympäristön luomisessa. A3-suodattimet poistavat jopa 99,9 % haitallisista bakteereista, auttaen sinua ja perhettäsi hengittämään hieman helpommin.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet
Näkymä rannalle ja kallioille