Tutustu

Induktiokeittotasoihin

Puhtain ja turvallisin pinta

Induktiokeittotasot mukautuvat keittoastioihisi nopeaa ja tasaista kuumentumista varten. Jos keittotasolla ei ole keittoastioita, keittoalueet eivät kuumene ja niiden koskettaminen on turvallista. Käyttämättömät pinnat jäävät lisäksi viileiksi niin, että induktiokeittotason puhdistaminen on turvallisempaa ja helpompaa. 

Electroluxin induktiokeittotason käyttöpaneeli

Oikea lämpö hetkessä

Induktio tarjoaa tarkalleen tarvitsemasi määrän lämpöä hetkessä. Pienien säätöjen tekeminen on helppoa liu'uttamalla säätimiä ja lämpötaso säätyy välittömästi. Voit täten jättää kastikkeen hautumaan oikeassa lämpötilassa ilman pohjaanpalamisen vaaraa. Tarkka lämmönsäätö tarkoittaa pienempää energiahukkaa, jolloin myös säästät sähkökuluissa.

Kypsennä enemmän kerralla

FlexiBridge -keittoalue tarjoaa enemmän tilaa herkullisten aterioiden luomiseksi. Voit yhdistää jopa 4 eri keittoaluetta yhden tasaisen ja yhtenäisen lämpötilan käyttämiseksi. Täten voit valmistaa suuriakin perheaterioita huolehtimatta keittoastioiden eri lämpötilasta. Rentoudu ja nauti herkullisista tuloksista.

Paistinpannu Electrolux Infinite™ Pure -induktiokeittotasolla

Pelkistettyä luksusta

Infinite™ Pure on tyylikäs lisäys keittiöösi. Ei näkyviä säätimiä tai keittoalueita ennen kuin kosketat virtapainiketta. Kristallin kirkas LED-näyttö syttyy virtapainikkeen koskettamisen jälkeen ja voit aloittaa ruoanlaiton. Oli keittotaso päällä tai ei, se tuo keittiöösi modernia tyylikkyyttä.

Enemmän tilaa

Kaikki tarvitsemasi tiedot hetkessä

Infinite™ Combi -keittotaso on kokin paras kumppani. Sen suuri näyttö tarjoaa kaikki tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä, esimerkiksi keittoastian sijainnin ja tehotason. Täydellinen hallinta helpon lämpötilan säädön ja ajastimien nopean asetuksen ansiosta. Ihanteellinen keittotaso myös monimutkaisiin kulinaarisiin elämyksiin.

Voit yhdistää keittoalueita yhdeksi isoksi alueeksi käyttäessäsi suurempia keittoastioita

Mutiple Bridge-malleissa voit luoda useampia suuria keittoalueita

Mahdollistaa erilaisten keittoastioiden (esim. parila- ja paistinpannujen) samanaikaisen käytön

Induktion edut

 • Electrolux-induktiokeittotason pysäytys-/käynnistyspainike
  1
  Nopeampi lämpö

  Nauti herkullisista aterioista nopeammin Booster -toiminnon avulla. Erinomainen pastaa ja vihanneksia varten.

 • Electrolux-induktiokeittotason pysäytys-/käynnistyspainike
  2
  Tauko ruoanlaitossasi

  Älä anna keskeytysten estää hyvän aterian luomista. Paina vain 'stop and go' -painiketta keskeyttääksesi lämmityksen, ja paina uudestaan niin jatkat samoilla asetuksilla.

 • Kattilasta liesituulettimeen nouseva höyry
  3
  Hands-free liesituuletin

  Hob2Hood säätää automaattisesti liesituuletintasi riippuen siitä mitä keittotasolla on. Tällä tavalla sinä voit keskittyä täydellisen aterian luomiseen.

Kiehautuksesta hauduttamiseen yhdellä liikkeellä

Haluatko kiehauttaa kastikkeen tai paistaa lihaa tai kalaa? Valitse PowerSlide, kun tarvitset nopeita ja helppoja lämpömuutoksia. Sinun ei tarvitse huolehtia lämpötilan säätämisestä ruoanlaiton aikana. Liu'uta yksinkertaisesti keittoastiaa yhdestä lämpötasosta toiseen. PowerSlide tarjoaa enemmän vapautta ja joustavuutta myös suuriin ja monimutkaisiin aterioihin.

Langattomasti säädettävä liesituuletin

Anna keittotasosi säätää liesituuletintasi, jotta voit itse keskittyä ruoanlaittoon. Hob2Hood käynnistyy halutessasi automaattisesti heti keittotason käynnistämisen yhteydessä. Kun toiminto on käytössä, se säätää liesituulettimen imutehoa ruoanlaiton mukaan. Teho säätyy suuremmaksi paistamisen aikana kaikkien höyryjen ja hiukkasten poistamiseksi. Kevyen haudutuksen aikana imuteho säätyy pienemmäksi ja hiljaisemmaksi.

Tarvitsenko uudet keittoastiat induktiota varten?

Useimmat nykyaikaiset keittoastiat sopivat induktiokeittotasoon. Jos et ole siitä varma, testaa keittoastiasi magneetin avulla. Jos magneetti tarttuu keittoastian pohjaan, se sopii induktioon. Parhaat Infinite Chef -induktiokeittoastiamme kuumenevat jopa 14 kertaa ruostumatonta terästä nopeammin. Ne sopivat täydellisesti induktioon, vaikka niitä voidaan käyttää myös muilla keittotasoill

Lampaanlihaa ja porkkanoita Electroluxin Plancha-grillillä

Maksimaaliset maut

Käytä parhaita keittoastioita parhaiden tuloksien saavuttamiseksi. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut lisävarusteemme sopivat kaikkiin ruoanvalmistustekniikkoihin, jotta voisit hyödyntää induktiokeittotasosi parhaiten. Tarttumattoman pinnan omaavalla Plancha -grillillä voit grillata, paistaa tai ruskistaa terveellisiä ruokia lisäämättä lainkaan rasvaa.