Tuotetiedot

Refine 700 -höyrysilitysraudassa on räätälöidyt ohjelmat ja ihanteellinen höyry- ja lämpöteho kankaalle kuin kankaalle. Silityspohja liukuu kevyesti, myös nappien päältä. Valmistettu kierrätysmuovista ja vastuullisesti pakattu hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

Automaattinen höyry- ja lämmöntuotto

Nauti räätälöityjen ohjelmien avulla rypyttömistä vaatteista. Valitse vain kangas, ja silitysrauta hoitaa loput. Optimaalinen höyryn ja lämmön yhdistelmä mille tahansa kankaalle - herkistä vaatteista liinavaatteisiin.

Naarmuuntumaton RESILIUM™ Ski 500 -pohjalevy

Kultainen ja naarmuuntumaton RESILIUM™ Ski 500 -pohjalevy liukuu kevyesti kaikilla kankailla. Höyryn lisäreiät takaavat tarkan suorituskyvyn ja nopeamman silityksen.

Pehmeän veden aktivaattori

Pehmeän veden aktivaattori pidentää silitysraudan käyttöikää estämällä kalkin muodostumisen ja varmistamalla pitkäaikaisen suorituskyvyn. Älykäs merkkivalo kertoo, milloin aktivaattori on vaihdettava.

Silitysvalo

Älykäs silitysvalo ilmaisee, kun silitysrauta on valmis käytettäväksi, ja valaisee kangasta jatkuvasti, mikä tekee silityskokemuksesta mahdollisimman tehokkaan ja vaivattoman.Yksikään ryppy ei jää enää huomaamatta.

Höyrykäynnistin

Helppokäyttöinen höyrykäynnistin kätesi ulottuvilla. Se vapauttaa voimakasta, jatkuvaa höyryä aina kun sitä tarvitset – nopeampiin silitystuloksiin.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta