Electrolux Airfryer

Airfryerin avulla friteeraat, grillaat ja paistat käyttäen vähän tai ei lainkaan öljyä. Se toimii yhtä hyvin ranskalaisten perunoiden, bataattien, kanan, kalan ja jopa kananmunien kanssa. Hieman terveellisempää, mutta erittäin maukasta.

Mix & Match

Pakettitarjous! Osta kaksi valitsemaasi kodinkonetta ja saat 20 % alennuksen koko ostoksestasi!

Valmista maukkaita Airfryer -reseptejä

Halusitpa sitten lohta, ulkofileetä tai bataattiranskalaisia, Airfryerissä ne valmistuvat entistä herkullisempina! Olemme kehittäneet valmiita, kokeilemisen arvoisia reseptejä - vai miltä kuulostaisi sitruunalla ja valkosipulilla täytetty kokonainen kana, lohkoperunat, ja jälkiruuaksi mustikkamuffineja?

Monipuolisuutta keittiöösi – täydelliset tulokset joka kerta

Airfryerillä voit friteerata, grillata, paistaa, ja leipoa, valmistaa lähes mitä tahansa. Nauti nopeasta ja helposta lounaasta, tai kokkaa herkullinen illallinen koko perheelle. Voit myös uudelleenlämmittää edellisen päivän ruoat, tai pizzan.

Rapeat ja maukkaat ruoat, käyttämällä vähän, tai ei ollenkaan öljyä

Kuuma kiertoilma kypsentää ruoan joka puolelta nopeasti ja tasaisesti. Tämän ansiosta saat täydellisiä lopputuloksia – maukkaan rapea pinta, ja herkullisen mehukas sisältä.

Vaihe-vaiheelta opas ruoanlaittoon Airfryerilla

Airfryerin käyttäminen on helppoa.

 • Airfryerissa valmistettuja ranskalaisia
  1

  Aloita asettamalla ruoat paistokoriin. Öljyä ei tarvita, mutta halutessasi voit lisätä muutaman tilkan maun vuoksi.

 • Sormi osoittaa Airfryerin näyttöä
  2

  Aseta lämpötila/ohjelma. Airfryer hoitaa loput ruoanlaitosta.

 • Airfryer keittiössä
  3

  Ole varovainen, kun poistat kuuman astian airfryeristä.
  Vain mielikuvituksesi asettaa rajat kokkaukselle.

Airfryeriin sopiva öljy

Oletko epävarma siitä, mikä öljy sopii kiertoilmakypsentimeen ? Airfryer toimii hyvin kaikkien ruoanlaitto-, paisto- tai friteerausöljyjen kanssa, jotka kestävät korkeita lämpötiloja. Kokeile vapaasti muutamaa erilaista ja huomaat pian, mistä öljystä pidät eniten.

Näin puhdistat Airfryerin helposti

Perinteiseen rasvakeittimeen verrattuna kiertoilmakypsennin on erittäin helppo puhdistaa. Tämä johtuu siitä, että Airfryerissa käytetään paljon vähemmän öljyä, jolloin se voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti heti ruoanlaiton jälkeen.


Anna astian jäähtyä hetki ja pese sitten astianpesuaineella ja harjalla. Monet astiat voidaan myös pestä astianpesukoneessa mallista riippuen ja keittimen ulkopinta voidaan pyyhkiä kätevästi kostealla liinalla. Helppo puhdistus mahdollistaa makunautinnot siistissä ympäristössä.

Tutustu lisää Electroluxin tuotteisiin