Tuotetiedot

Kypsennä kiertoilmalla, höyryllä tai niiden yhdistelmällä. 800 Steam Air Fryerilla vain mielikuvitus on rajana. Sen avulla valmistat terveellisiä ja herkullisia ruokia, jotka ovat pinnasta rapeita ja sisältä mehukkaita – jokaiselle jotakin.

Tärkeimmät ominaisuudet

Fiteeraa ruokaa käyttämällä 90 % vähemmän rasvaa – jopa 50% vähemmän kaloreita.*

800 Steam Air Fryerin ansiosta voit valmistaa suosikkiruokasi terveellisemmin Kuumaa ilmaa kierrättämällä ruoka paistuu tasaisesti, ja lopputuloksena rapea pinta.

*Ranskalaisten uppopaistamiseen verrattuna. Analyysin teki valtuutettu laboratorio (ISO/IEC 17025:2017).

Terveellisempiä ruokia höyrykypsennyksen ansiosta

Valmista suosikkiruokasi sisäänrakennetulla höyrytoiminnolla, joka sitoo olennaiset ravintoaineet ja kosteuden. Täytä vain 1,1 litran vesisäiliö ja höyrytä helposti kaikkea kalasta vihanneksiin ja täydellisesti valmistettuihin mykyihin.

Ei enää arvailua esiasetettujen kypsennystoimintojen ansiosta

800 Steam Air Fryerissa on esiasetetut valmistusohjelmia, joiden ansiosta lempiruokien kypsentäminen, höyryttäminen, paistaminen ja kuivattaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Esiasetetut reseptit säätävät ajan ja lämpötilan automaattisesti, tai voit myös halutessasi muuttaa niitä itse.

Helppo puhdistaa ja astianpesukoneen kestävä

800 Steam Air Fryerissa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta se on nopea ja helppo puhdistaa ruoanlaiton jälkeen. Irrotettavien osien pesu onnistuu kätevästi sekä käsin että astianpesukoneessa.

Kätevä ravistelumuistutus

Ravistelumuistutus ilmoittaa, että on aika ravistella ruokaa, jotta siitä tulee tasaisesti kypsennettyä ja täydellisen rapeaa. Se aktivoituu automaattisesti kypsennysprosessin puolivälissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia hälytyksen asettamisesta.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta