Tuotetiedot

800 Cooling 360° -jääkaappipakastimessa on tyylikäs ruostumatonta terästä oleva sisäosa, joka varmistaa lämpötilan jakautumisen tasaisesti kaikille hyllyille. Suojaa ruokiasi jokaisessa kohdassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Suojaa elintarvikkeita jokaisella hyllyllä

800 Cooling 360° -jääkaappipakastimessa on tyylikäs ruostumatonta terästä oleva sisäosa, joka varmistaa lämpötilan jakautumisen tasaisesti kaikille hyllyille. Suojaa ruokiasi jokaisessa kohdassa.

Joka nurkassa tehokas viilennys – Cooling 360°

Cooling 360° – ruostumatonta terästä oleva laadukas sisäosa ja edistynyt viilennys. Tehokkaat aukot takaavat tasaisen ilman jakautumisen kaikille hyllylle, mikä varmistaa, että ruoat pysyvät hyvinä kaikkialla jääkaapin sisällä.

GreenZone+ auttaa suojaamaan hedelmiä ja vihanneksia

GreenZone+ on ihanteellinen laatikko vihanneksille. Se poistaa liiallisen kosteuden ja säilyttää vihanneksille ihanteellisen kosteustason. Säilyttää hedelmien ja vihannesten ravintoaineet.

Ruoka säilyy 60 % mehukkaampana ja kosteampana TwinTech-teknologian avulla.*

Älykäs TwinTech®-kaksoisjäähdytysjärjestelmä estää ruoan kuivumisen. TwinTech®-teknologian ansiosta saavutetaan jääkaapin optimaalinen kosteustaso, 60 % vähemmän ruokahävikkiä.

*Sisäinen testi käyttäen TwinTech-teknologiaa, jossa sovelletaan yhdeksän päivän säilytyksen jälkeistä kosteustasoa mittaavaa sisäistä testimenetelmää verrattuna valmistajan omaan yhdellä haihduttimella varustettuun tuotteeseen.

Aina hallussa. Electrolux-sovelluksella.

Hallitse jääkaappiasi älylaitteellasi. Saat ilmoituksen jos ovi on auki, ja saat huoltovinkkejä joiden avulla jääkaappisi suorituskyky pysyy parhaimmillaan. Opi missä ja miten elintarvikkeita on paras säilyttää ruoan laadun ylläpitämiseksi.

Leikkeleet suojassa ExtraChill-laatikossa

Souojaa leikkeleidesi ja juustojesi laatu, tuoreus ja maku ExtraChill laatikossa. Laatikossa on muuta kaappia matalampi lämpötila sekä oma aktiivinen ilmankiertonsa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta