Tuotetiedot

Säädettävä lämpötila -7 °C – 5 °C MultiChill 0° -lokerossa. Auttaa säilyttämään maut ja koostumukset pidempään ja vähentää näinruokahävikkiä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Säädettävät lämpötilat, tuoreuden ylläpitoon

Säädettävä lämpötila -7 °C – 5 °C MultiChill 0° -lokerossa. Auttaa säilyttämään maut ja koostumukset pidempään ja vähentää näinruokahävikkiä.

Nauti joustavammasta ruoan säilytyksestä MultiChill 0°C -laatikon avulla.

MultiChill 0° -laatikon lämpötila-alue on -3 °C - 5 °C, joten voit valita ihanteellisen lämpötilan raaka-aineillesi. Voit säilyttää siinä leikkeleitä, juustoja, pakasteita, ruoantähteitä, jäähdyttää juomia tai käyttää sitä ylimääräisenä vihanneslaatikkona.

FreshZone-lokero säilyttää vihannesten koostumuksen ja tuoreuden

Hedelmien ja vihannesten lisääminen ruokavalioon on nyt helpompaa. FreshZone-laatikon avulla voit säätää kosteutta, jotta hedelmät pysyvät parhaimmillaan, mikä suojaa niiden väriä, makua ja rakennetta.

MultiFlow säilyttää elintarvikkeet parhaimmillaan

MultiFlow säilyttää elintarvikkeet parhaimmillaan. Teknologia säilyttää jääkaapin sisälämpötilan tasaisena estäen elintarvikkeiden kuivumisen. Se luo myös optimaalisen ympäristön elintarvikkeiden säilyttämiseksi herkullisina seuraavaan kaupassa käyntiin saakka.

Helppo hallita elektronisilla hipaisupainikkeilla

Elektroniset hipaisupainikkeet mahdollistavat jääkaapin asetusten ja toimintojen helpon käyttämisen, jotta lämpötilaa voidaan säätää tarpeen mukaan. Täydellinen hallinta helposti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta