Tuotetiedot

Nauti joustavasta ratkaisusta, jolla suojaat elintarvikkeet huipputehokkaasti ja saat apua ruoan valmistukseen. Saat tämän joustavuuden ja mukautuvuuden käyttöösi Multichill 0°C -lokerolla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Uutta – ainutlaatuinen kierrätysmuovista valmistettu jääkaappipakastin*

Esittelemme ainutlaatuisen jääkaappipakastimen, jonka sisäosat on valmistettu 70 % kierrätysmuovista. Vanhojen jääkaappien muovia käytetään nyt uusien jääkaappien valmistukseen.

GreenZone+ auttaa säilyttämään hedelmien ja vihannesten ravintoaineet

GreenZone+ on ihanteellinen säilytyslaatikko, sillä se poistaa ylimääräisen kosteuden ja säilyttää samalla juuri oikean määrän kosteutta vihanneksia varten. Näin jäljellä on 11 päivän kuluttua jopa 95 % vitamiineista – suojaamalla tuotteita pitämällä kosteustason juuri sopivana.*

Muokattava pakastin lisää joustavuutta

Jääkaappipakastimella on joustavammat käyttömahdollisuudet muokattavan pakastimen ansiosta. Voit asettaa pakastimen 4 °C:seen laajentaaksesi jääkaappia tai säilyttää lämpötilan tavanomaisena –15 °C:n ja –24 °C:n välillä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta