Tutustu

Kuivausrumpuihin

Turvallinen arkalaatuisille pyykeille

Ensiluokkainen pehmeys jopa arkalaatuisten tekstiilien kohdalla. Kuivausrumpujen DelicateCare -tekniikkamme mukauttaa ohjelman kunkin tekstiilin mukaan parasta tehoa ja hoitoa varten - jopa villa- ja silkkivaatteiden kohdalla. Tekniikka optimoi rummun nopeuden ja kierron tekstiilin vaatimuksien mukaan. Se suojaa tekstiilejä lisäksi rypyiltä, sillä rummun kiertosuunta kääntyy säännöllisesti.

Ei kutistumista verrattavissa tasaisella alustalla kuivaamiseen

Woolmark Blue -sertifiointi takaa, että DelicateCare -kuivausrumpu kuivaa käsinpestävät villavaatteesi turvallisesti. Patentoitu villaohjelma mukauttaa rummun liikkeen vaatteiden suojaamiseksi ja ryppyjen estämiseksi - verrattavissa tasaisella alustalla kuivaamiseen, jotta suosikkipuserosi säilyisivät uudenveroisina pitempään.

Höyryä käyttävän pesukoneen tehon osoittava puoliksi sileä ja puoliksi ryppyinen paita

Raikasta pyykkisi höyryn avulla

Unohda kuivapesu ja raikasta suosikkivaatteesi SteamSystem -järjestelmällä. Se poistaa rypyt ja hajut 15 minuutissa jättäen tekstiilit sileiksi ja raikkaiksi. Ihanteellinen ratkaisu, kun haluat näyttää tyylikkäältä kiireisenä päivänä.

DelicateCare-kuivausrumpu

DelicateCare mukauttaa ohjelman kunkin tekstiilityypin parasta hoitoa varten - jopa arkalaatuisten silkkivaatteiden kohdalla.

Electroluxin DelicateCare-kuivausrumpu

DelicateCare silkin kuivaamiseen

Voit nyt kuivata arkalaatuisemmatkin silkkivaatteesi turvallisesti. DelicateCaren silkkiohjelma säilyttää silkkivaatteet uudenveroisina luonnollisen kuivauksen tai kuivapesun tapaan*. Sen alhaiset lämpötilat ja hellävaraiset rummun liikkeet on suunniteltu kuhunkin vaatteeseen mahdollisimman hellävaraista käsittelyä varten.

*Tutkimus WL 7112/14, wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH

Hoida ulkovaatteitasi

Ulkovaatteiden ominaisuudet voivat heikentyä niiden likaantuessa. Pesemällä suojataan materiaalin hengittävyys ja oikeaoppinen kuivaus palauttaa pinnan vettä hylkivät ominaisuudet. Valitse pesukoneen Ulkoiluvaatteet -ohjelma varmistaaksesi, että ulkovaatteesi ovat aina käyttövalmiita.

Vaatimuksiin mukautettua hoitoa

OptiSense -tekniikkaa käyttävät kuivausrumpumme takaavat parhaan mahdollisen pyykinhoidon. Anturit säätävät automaattisesti ohjelman keston täyttömäärän mukaan. Ohjelma päättyy täten heti kun pyykit saavuttavat halutun kuivuusasteen. Ei liiallista kuivausta ja siitä aiheutuvaa energiahukkaa. OptiSense -tekniikkamme ansiosta kuivausrumpumme ovat lisäksi ympäristöystävällisiä.

Pitkäaikaista tehoa

Olemme niin varmoja kuivausrumpujemme kestävyydestä, että tarjoamme moottorille 10 vuoden takuun. Inverter -moottori ei käytä hiiliharjoja muiden moottorien tapaan. Tämä vähentää moottorin kitkaa ja mahdollistaa siten pidemmän käyttöiän ja pienemmät käyttökulut. EcoFlow -järjestelmä poistaa lisäksi pienimmätkin nukkahiukkaset kuivauksen aikana. Ilmavirtaus pysyy täten puhtaana energian säästämiseksi ja pitkäaikaisen tehon takaamiseksi.

Tiimalasi

Kuivaus nopeasti

Kun aikaa kuivaukseen on vähän, Electroluxin kuivausrummut tarjoavat lisävalintoja sen nopeuttamiseen. TimeManager -toiminnon avulla pienennät kuivausaikaa 40 %:lla saavuttaen edelleen erinomaiset tulokset. Optimaalinen kuivausaika on aina taattu, koska anturit säätävät ohjelman keston täyttömäärän mukaan, jotta voisit käyttää haluamiasi vaatteita haluamaasi aikaan.

UltraCare -pesukone ja DelicateCare -kuivausrumpu

Ensiluokkainen kuivaus alkaa pesusta

Pesukone ja kuivausrumpu muodostavat täydellisen kokonaisuuden — oikean pesuohjelman jälkeen viimeistelet lopputuloksen kuivausrummussa. DelicateCare -kuivausrummut sopivat täydellisesti UltraCare™ Eco -pesukoneisiin. Yhtä hellävaraisia kuin käsinpesu.

Pino kuivausrummulla vasta kuivattuja pyykkejä