Tuotetiedot

Siirrettävä Comfort 600 -ilmastointilaite tarjoaa viileää ilmaa ja erittäin matalat äänitasot. Uutta Electrolux-sovellusta sekä intuitiivisia säätimiä on helppo käyttää ja ikkunasarja on vaivaton asentaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP40U339CW

Helppo asentaa ikkunasarjalla, ja helppo hallita sovelluksesa

Ikkunasarja on helppo asentaa, viilentää täydellisesti koko kesän ajan. Aseta haluamasi lämpötila, ajasta suosikkitilasi etänä Electrolux-sovelluksessa.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP40U339CW

Optimoitu energiankulutus

Siirrettävä ilmastointilaitteemme tarjoaa ylivoimaisen, energiatehokkaan viilennyksen. Premium-ikkunasarjallamme¹ voit säästää jopa 39 % enemmän energiaa vähempien vuotojen ansiosta². ¹ Premium-ikkunasarja myydään erikseen.

² Jos huoneen lämpötila on 26 °C ja tavoite 20 °C, säästät jopa 39 % asetetun lämpötilan saavuttamiseen käytettävästä energiasta, kun käytät Premium-ikkunasarjaa. Sisäinen testi tehty 14 m²:n huoneessa 4 tunnin ja 30 minuutin sisällä. Suhteellinen ilmankosteus 60 % ja ulkolämpötila 30 °C

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP40U339CW

Viileää ilmaa, hiljaista mukavuutta,

Tehokas, viileä ilmavirtaus lähes äänettömästi, 64 dB(A):n³ äänitason ansiosta. ³Perustuu melumittausten standardiin: EN 12102-2013

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP40U339CW

Mukavuutta nopeasti

Viileyttä ja mukavuutta nopeasti. Käytä Premium-ikkunasarjaa¹, niin voit nauttia viilennyksestä jopa 44 % lyhyemmässä ajassa². ¹Premium-ikkunasarja myydään erikseen.

² Jos huoneen lämpötila on 26 °C ja tavoite 24 °C, tavoitelämpötila saavutetaan 8 minuutissa Premium-ikkunasarjalla ja 20 minuutissa ilman ikkunasarjaa. Sisäinen testi tehty 14 m²:n huoneessa. Suhteellinen ilmankosteus 60 % ja ulkolämpötila 30 °C.

Electrolux - Siirrettävä ilmastointilaite - EXP40U339CW

Kestävä ratkaisu, ympäristöystävällinen.

Ympäristöystävällisempi ratkaisu: Käytetty kylmäaine on ympäristöystävällinen R290-kaasu, joka vähentää siirrettävän ilmastointilaitteen ilmaston lämmityspotentiaalia (GWP) 99,8 % verrattuna R410a:ta käyttäviin siirrettäviin ilmastointilaitteisiin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyElectroluxiin Varaosat ja tarvikkeet
woman on couch with mobile phone