Tuotetiedot

Teleskooppikannattimet. 1 taso, osittain ulosvedettävät (75%). Electrolux-brändätty pakkaus. Sopii kalusteuuneihin ilman höyrytoimintoja, SteamCrisp- & SteamBake-kalusteuuneihin, sekä yli 60L kokoisille lattialiesille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Teleskooppikannattimen avulla voit tarkkailla ruoan valmistumista helposti ja turvallisesti. Teleskooppikannattimen avulla pellin ja ritilän käsittely on helpompaa. Napsautetaan paikoilleen XXL ja kompakti uunien pellinkannattimiin.

Varman lukituksen ansiosta kädet jäävät vapaiksi paistamisen aikana.

Teleskooppikannattimissa on varma lukitusmekanismi, joka estää uunipellin kallistumisen eteenpäin tai liukumisen ulos paistin kypsymistä tarkasteltaessa. Se jättää kädet vapaiksi ruoan täydellistä maustamista varten.

Easy Clip tekee telineen asennuksesta lastenleikkiä.

Teleskooppikannattimet on helppo asentaa, ja ne napsahtavat kätevästi paikoilleen Easy Clip -toimintonsa ansiosta. Mahdollistaa kannatinten nopean lisäämisen erittäin tilaviin Electrolux-, AEG- ja Zanussi-uuneihin.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu- Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai ja jätä tuotearvostelusi.

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi arvostelun vahvistamista ja mahdollista yhteydenottoa varten

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.


Hyväksyn käyttöehdot

Uusimmat

Uusimmat

Hyödyllisin

Korkein arvosana

Alhaisin arvosana

4
VesaHy 16 maaliskuuta 2019

Miten teleskooppikannatin asennetaan?

Ostimme AKI55951OX induktiolieden ja se asennettiin viikko sitten. Ongelmana on uuniin tulevat teleskooppikannattimet. Joku laittoi ne paikoilleen, mutta ne eivät istu kunnolla eikä niiden varaan uskalla mitään painavaa laittaa. Kun nyt en saa niitä edes irti siten, etteivät ne väänny, niin onko ne mahdollisesti asennettu ristiin väärälle puolelle?

Asennusohjeessa sanotaan, "varmista, että asetat kannattimen oikealle puolelle uunia". Mistä sen voi varmistaa, kunohjekirja ei enempää kerro? Voisiko ajatella, että kannattimiin stansssataan tekstit Left ja Rigth?

Miten ihmeessä saan kannattimet pois ilman väkivaltaa ja että kannatin vääntyy?

Liesi on kyllä tosi loistava ja tehokas, mutta asennus- ja käyttöohje ovat heikkoja.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • VesaHy suosittelee tätä tuotetta
 • Muotoilu
  3
 • Toiminnat
  3
 • Laatu
  3
 • VesaHy suosittelee tätä tuotetta

Samankaltaisia tuotteita

No Brand - Teleskooppikannatin - TR3LFV
Teleskooppikannattimet 3 tasoa

Teleskooppikannattimet. 3 tasoa, täysin ulosvedettävät. Brändäämätön, ruskea pahvipakkaus. Sopii kalusteuuneihin ilman höyrytoimintoja, SteamCrisp- & SteamBake-kalusteuuneihin, sekä yli 60L kokoisille lattialiesille..

No Brand - Teleskooppikannatin - TR1LFV
Teleskooppikannattimet 1 taso

Teleskooppikannattimet. 1 taso, täysin ulosvedettävät. Brändäämätön, ruskea pahvipakkaus. Sopii kalusteuuneihin ilman höyrytoimintoja, SteamCrisp- & SteamBake-kalusteuuneihin, sekä yli 60L kokoisille lattialiesille.

No Brand - Teleskooppikannatin - TR1LFSTV
Teleskooppikannattimet 1 taso

Teleskooppikannattimet höyryuuneille. 1 taso, täysin ulosvedettävät. Sopii höyryuuneihin täyshöyrytoiminnolla (SteamPro & SteamBoost).

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Näkymä rannalle ja kallioille