Tuotetiedot

Teleskooppikannattimet. 1 taso, osittain ulosvedettävät (75%). Electrolux-brändätty pakkaus. Sopii kalusteuuneihin ilman höyrytoimintoja, SteamCrisp- & SteamBake-kalusteuuneihin, sekä yli 60L kokoisille lattialiesille.

Tärkeimmät ominaisuudet

Teleskooppikannattimen avulla voit tarkkailla ruoan valmistumista helposti ja turvallisesti. Teleskooppikannattimen avulla pellin ja ritilän käsittely on helpompaa. Napsautetaan paikoilleen XXL ja kompakti uunien pellinkannattimiin.

Varman lukituksen ansiosta kädet jäävät vapaiksi paistamisen aikana.

Teleskooppikannattimissa on varma lukitusmekanismi, joka estää uunipellin kallistumisen eteenpäin tai liukumisen ulos paistin kypsymistä tarkasteltaessa. Se jättää kädet vapaiksi ruoan täydellistä maustamista varten.

Easy Clip tekee telineen asennuksesta lastenleikkiä.

Teleskooppikannattimet on helppo asentaa, ja ne napsahtavat kätevästi paikoilleen Easy Clip -toimintonsa ansiosta. Mahdollistaa kannatinten nopean lisäämisen erittäin tilaviin Electrolux-, AEG- ja Zanussi-uuneihin.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta