Tutustu

Green Collection™ -imureihin

Pure D9 Green -imuri

Pure D9 Green

Uusi Pure D9 Green auttaa puhdistamaan kaikki pinnat joustavasti ja tehokkaasti. Imurin jokainen yksityiskohta on suunniteltu käyttömukavuutta ja kotisi puhtautta ajatellen. Pure D9 on myös erittäin ekologinen tuote! Huikeat 70 % valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Imurin energiankulutus on erittäin alhainen. Myös äänitaso on miellyttävän alhainen ja näin ympäristölle sekä sen ihmisille ystävällinen.

UltraSilencer Zen Green -imuri

UltraSilencer™ Zen Green

Älä anna imuroinnin häiritä kotirauhaasi. UltraSilencer™ Zen Green on täydellinen valinta kotiisi, kun arvostat rauhaa ja ensiluokkaista puhtautta. Tämä kuiskaavan hiljainen (58 dB) ja samalla ympäristöystävällinen imuri sopii täydellisesti jokapäiväisiin tarpeisiin. Kierrätysmuovin osuus valmistusmateriaalista on 55 %.

Erittäin pitkän virtajohdon avulla olohuonetta helposti puhdistava Electrolux UltraFlex Green -imurin käyttäjä
UltraFlex Green -imuri

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaan siivoamiseen – ilman huolta pölypusseista. Laajan ulottuvuuden ansiosta voit siivota isompia alueita samalta pistorasialta. Tilavan pölysäilön tyhjennys käy helposti ja nopeasti roska-astiaan. Kierrätysmuovin osuus valmistusmateriaalista on 65 %.

Tehokas PowerForce Green -imuri

PowerForce™ Green

Tehokas ja käytännöllinen. Kierrätysmuovista valmistettu PowerForce™ Green sopii kaikenlaisille lattiapinnoille. 360° liikkuvat pyörät mahdollistavat helpon käsiteltävyyden siivoamisen aikana. Kierrätysmuovia on käytetty tämän imurin valmistuksessa 60 %

SilentPerformer Cylonic Green Electrolux -imuri

SilentPerformer Cyclonic™ Green

Ekologinen SilentPerformer Cyclonic™ Green on erittäin hiljainen mutta tehokas pölypussiton imuri. Kaikille lattiapinnoille löytyy sopiva suulake ja voit imuroida kotisi pölyttömäksi ilman pölypussien hankkimisen vaivaa. Pölysäiliö tyhjennetään helposti roska-astiaan ja suodattimet pestään vedellä. Kierrätysmuovia 55 %.

Electroluxin tehokas ja lähes äänetön SilentPerformer Green -imuri

SilentPerformer™ Green

Älä anna pölyn häiritä kotielämääsi. SilentPerformer™ Green on valmistettu 60 %:sesti kierrätysmuovista ja sen laajan ulottuvuuden ansiosta siivoat suuremman alueen yhdeltä pistorasialta. Hiljaisen SilentPerfomer™ Greenin 360 astetta kääntyvien pyörien ansiosta imuroit vaivattomasti myös huonekalujen ympäriltä.

Electroluxin johdoton Ergorapido Green -imuri

Ergorapido™ Green

Pikasiivouksen ehdoton ykkönen on johdoton Ergorapido. Joustavan varsi-imurin taipuisan suulakkeen avulla pääset helposti eroon muruista ja pikkuroskasta, jota kertyy keittiöön, eteiseen ja muualle, missä liikutaan paljon. Kun olet imuroinut lattiat, voit kätevästi siivota kirjahyllyt, laatikot, keittiökaapit ja vaikka auton penkit käsikäyttöisellä imurilla, joka irtoaa Ergorapidon rungosta. Kierrätysmuovin osuus valmistusmateriaalista on 50 %.

Electroluxin UltraPower-imuri

Ultrapower™ Green

Unohda johdot ja valitse kierrätysmuovista valmistettu johdoton Ultrapower. Tämä varsi-imuri on suunniteltu lattioiden tehokkaampaan pikasiivoukseen. Ultrapowerin moottoroitu harjasuulake kerää raskaammatkin hiekanmuruset ja muun irtoroskan sekä kovalta lattialta että matoilta. Suorituskykyinen akku ja pitkä käyttöaika mahdollistavat tehokkaan imuroinnin. Taipuisa suulake tekee ohjauksesta joustavaa ja kevyttä. 55 % valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia.