Tutustu

Green Collectioniin™

UltraOne Green -imuri

UltraOne™ Green

Matot, vanhat puulattiat, laatat, betoni – kotisi jokaisella huoneella on erilaiset tarpeet. UltraOne™ Green on suunniteltu kaikenlaisia lattiapintoja varten ja samalla mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Se on palkittu imuri, jolla puhdistat kotisi tehokkaasti säilyttäen kuitenkin hiljaisen äänitason.

UltraSilencer Zen Green -imuri

UltraSilencer™ Zen Green

Älä anna imuroinnin häiritä kotirauhaasi. UltraSilencer™ Zen Green on täydellinen valinta kotiisi, kun arvostat rauhaa ja ensiluokkaista puhtautta. Tämä kuiskaavan hiljainen (58 dB) ja samalla ympäristöystävällinen imuri sopii täydellisesti jokapäiväisiin tarpeisiin.

Erittäin pitkän virtajohdon avulla olohuonetta helposti puhdistava Electrolux UltraFlex Green -imurin käyttäjä
UltraFlex Green -imuri

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaan siivoamiseen ympäristöystävällisesti. Laajan ulottuvuuden ansiosta voit siivota isompia alueita samalta pistorasialta. Ei huolta pölypusseista, sillä UltraFlex™ Greenillä puhdistat kotisi ja tyhjennät pölysäiliön helposti roskakoriin.

Tehokas PowerForce Green -imuri

PowerForce™ Green

Tehokas ja käytännöllinen. Kierrätysmuovista valmistettu PowerForce™ Green sopii kaikenlaisille lattiapinnoille. 360° liikkuvat pyörät mahdollistavat helpon käsiteltävyyden siivoamisen aikana.

SilentPerformer Cylonic Green Electrolux -imuri

SilentPerformer Cyclonic™ Green

Ympäristöystävällinen SilentPerformer Cyclonic™ Green on hiljainen mutta tehokas pölypussiton imuri. Kaikille lattiapinnoille sopivalla imurilla imuroit kotisi pölyttömäksi hengittääksesi puhtaampaa ilmaa ja varmistaaksesi kotiisi allergiaystävällisemmän ilmapiirin. Tyhjennys käy helposti roskakoriin.

Electroluxin tehokas ja lähes äänetön SilentPerformer Green -imuri

SilentPerformer™ Green

Älä anna pölyn häiritä kotielämääsi. Allergiaystävällinen SilentPerformer™ Green on valmistettu kierrätysmuovista ja sen laajan ulottuvuuden ansiosta siivoat suuremman alueen yhdeltä pistorasialta. Hiljaisen SilentPerfomer™ Greenin 360 astetta kääntyvien pyörien ansiosta imuroit vaivattomasti myös huonekalujen ympäriltä.

Electroluxin langaton Ergorapido Green -imuri

Ergorapido™ Green

Unohda johdot ja valitse kierrätysmuovista valmistettu langaton Ergorapido™. Sen käyttö ei myöskään vaadi kalusteiden siirtämistä, sillä tämän joustavan imurin avulla pääset helposti eroon pölystä. Kun olet imuroinut lattiat, voit helposti siivota kaikki kirjahyllysi ja keittiökaappisi käsikäyttöisellä imurilla.