Tutustu

AnimalCare Collectioniin™

UltraOne AnimalCare -imuri

UltraOne™ AnimalCare

Lemmikkien karvat asettaa pölynimurille erityisiä haasteita. UltraOne™ AnimalCare on puhdistuskyvyltään huippuluokkaa ja poistaa tehokkaasti karvat kaikentyyppisiltä lattiapinnoilta. Luotettava valinta, joka puhdistaa kotisi kirkkaan puhtaaksi säilyttäen miellyttävän äänitason.

UltraSilencer Zen AnimalCare -imuri

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Älä anna imuroinnin häiritä sinua, perhettäsi tai kotieläimiäsi. UltraSilencer™ Zen AnimalCare on täydellinen valinta kotiisi, kun arvostat rauhaa ja ensiluokkaista puhtautta. Tämä kuiskaavan hiljainen (58 dB) imuri sopii täydellisesti jokapäiväisiin tarpeisiin sekä kotieläinten karvojen poistamiseen erilaisilta pinnoilta.

Erittäin pitkän virtajohdon avulla olohuonetta helposti puhdistava Electrolux UltraFlex AnimalCare -imurin käyttäjä
UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ on suunniteltu mahdollisimman helppoon siivoamiseen. Unohda pistorasiat. Multiroom SystemTM -järjestelmän ansiosta voit siivota koko kotisi yhdellä kertaa. Ei huolta pölypusseista, sillä UltraFlex™ puhdistaa pölyt ja kotieläimiesi karvat helposti ilman pusseja.

PowerForce AnimalCare -imuri

PowerForce™ AnimalCare

Tehokas ja käytännöllinen. Powerforce™ AnimalCare sisältää tehokkaan moottorin ja suulakkeet, joiden ansiosta se poistaa tehokkaasti kotieläimiesi karvat matoilta sekä erilaisilta tekstiilipinnoilta. 360° liikkuvat pyörät mahdollistavat keveän liikkuvuuden siivoamisen aikana.

SilentPerformer AnimalCare -imuri

SilentPerformer™ AnimalCare

Älä anna pölyn tai kotieläinten karvojen häiritä kotielämääsi. Allergiaystävällisen SilentPerformer™ AnimalCare -imurin avulla puhdistat karvat myös huonekaluista ja matoilta. Miellyttävän äänitason SilentPerfomer™ ulottuu siivoamaan isommankin alueen yhdeltä pistorasialta.