MotionSense™ -robotti-imuri

MotionSense™ -robotti-imuri

Siivoamisen ei tarvitse olla väsyttävää - mikset tekisi siitä helppoa yhdellä painikkeen painalluksella? MotionSense™ -robotti-imuri varmistaa aina kotisi puhtauden ja viihtyvyyden.

Olohuonetta puhdistava MotionSense-robotti-imuri

Puhdasta helposti

Ainutlaatuisen muotoilun sekä optimaalisesti sijoitettujen harjojen ansiosta MotionSense™ jättää jälkeensä ensiluokkaisen puhtaan kodin.

MotionSense™ PowerBrush™
Äärimmäisen tarkkaa puhtautta

MotionSense™ PowerBrush™ puhdistaa 3 cm:n etäisyydellä seinästä, kalusteesta tai nurkasta.

Entistä suurempi ulottuvuus

MotionSense™ -imurin avulla pidät kotisi helposti siistinä. Käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta se puhdistaa muita robotti-imureita perusteellisemmin ja pitempään.

MotionSense -imurin nurkka
1
Nurkkien puhdistamiseen

Suunniteltu vaativimpienkin paikkojen luotettavaan puhdistukseen. MotionSense™ -sivuharja puhdistaa nurkat jopa 80 % tehokkaammin muihin robotti-imureihin verrattuna.

MotionSense -imurin XXL-harja
2
Puhdista enemmän kerralla

MotionSense™ -imurin leveän XXL -harjarullan ja Spot -puhdistusohjelman avulla voit puhdistaa entistä enemmän yhdellä kertaa.

MotionSense -imurin akku
3
Pidempi akun käyttöaika

MotionSense™ -imurissa on Litium TurboPower™ -akku pidempää käyttöaikaa ja nopeaa latautumista varten.


Electrolux MotionSense-robotti-imuri

Muotoiltu puhdistamaan paremmin

Kodin imuroimisen ei tarvitse olla hankalaa ja viedä paljon sinun omaa aikaasi. MotionSense™ -imurissa on uudenlainen, älykäs kolmikulmainen muoto. Se on suunniteltu samalla tyylikkääksi ja tehokkaaksi. MotionSense™ puhdistaa myös nurkat ja kapeat tilat, joihin muut robotti-imurit eivät kykene.

Luotettavaa suorituskykyä

MotionSense™ puhdistaa yhtä tehokkaasti kuin huolellinen siivooja. Robotin PowerBrush™ -sivuharja on 16 % tavallisia harjoja suurempi, joten se pääsee lähemmäs nurkkia, seiniä ja vaikeapääsyisiä paikkoja. Sivuharjan älykäs, kohotettu muotoilu estää sotkeutumisen johtoihin. Erillinen moottori optimoi harjan pyörimisnopeuden ja puhdistustuloksen. Harjan vaihto käy nopeasti magneettikiinnityksen ansiosta.

MotionSense Virtual Barrier

Selkeätä hallintaa

MotionSense™ Virtual Barrier -järjestelmä mahdollistaa robotti-imurin toiminta-alueen ja rajojen määrittämisen. Halusitpa imurin sitten puhdistavan nopeasti tietyn alueen tai estää sen törmäilemisen lattialla oleviin leluihin, Virtual Barrier -järjestelmä lähettää signaaleja imurin toiminta-alueen rajaamiseksi. Löydä myös muut tarvittavat lisävarusteet MotionSense -robotti-imuria varten.

Esteistä välittämättä

Täydellistä puhtautta portaista tai esteistä huolimatta. MotionSense™ ylittää jopa 2 cm kynnykset ja paksut matot, mihin kaikki robotit eivät pysty. Huolestutko portaiden vuoksi? Imuriin integroitu infrapunasignaalilla toimiva tunnistustoiminto estää sen putoamisen.