Tuotetiedot

Imurin pitämiseen erinomaisessa kunnossa, jotta puhdistustulos olisi aina paras mahdollinen.

Tärkeimmät ominaisuudet

s-bag® Ultra Long Performance

Kestävä, toimiva ja tehokas ratkaisu imureihin. Takaa kaksi kertaa paremman imutehon*, tehokkaan suodatuksen sekä erinomaisen ilmavirtauksen. Lisäksi viiden litran tilavuus ja ainutlaatuinen taittelu, jonka ansiosta pussi asettuu helposti imuriin. Valmistettu Ruotsissa laadukkaista materiaaleista.

*Verrattuna paperipussiin (s-bag® Classic Paper).

s-filter® Hygiene -suodatin

Suunniteltu pitämään imurin suodatusteho mahdollisimman hyvänä. Kerää ilmasta pienimmätkin haitalliset hiukkaset, kuten siitepölyn, homeitiöt, pölypunkkien ulosteet ja muut allergeenit, ja vähentää näin allergisten reaktioiden riskiä.

s-fresh™ -raikastepussit

Suunniteltu raikastamaan kotia siivouksen aikana ja varmistamaan näin, että kodista tulee sekä puhdas että hyvän tuoksuinen.

Moottorisuodatin

Leikattava moottorisuodatin Electroluxin imureihin. Laadukas suodatin, joka suojaa imurin moottoria pölyhiukkasilta. Suodattimen laadukas materiaali varmistaa voimakkaan ilmavirtauksen, erinomaisen imutehon, tehokkaan suodatuksen sekä erittäin hyvän pölyn talteenoton.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta