Herkullisten makujen salaisuus

Uudista suosikkiruokasi

entistä maukkaampia lopputuloksia varten

Vain harva tietää, että herkullisen maun salaisuus ei ole ainoastaan aineksissa, vaan myös välineissä. Laitteemme mahdollistavat ammattikokkien tekniikoiden käyttämisen kotikeittiöissä, jotta voisit valmistaa uskomattoman herkullista ruokaa.

Uskomattomien ruokien valmistamiseen

Omena päivässä

Omenoita on yli 7 500 eri lajiketta, jotka vaihtelevat muodoltaan, väriltään, kooltaan ja maultaan. Rapeat ja kirpeät omenat sopivat parhaiten salaatteihin, kun taas pehmeämmät ja jauhomaisemmat omenat sopivat erinomaisesti omenakastikkeen valmistamiseen. Suussa sulavaa omenakakkua voit puolestaan valmistaa puolirapeista omenista. Höyryuunin avulla valmistat herkullisen pohjan ja täyteläisen täytteen.

valmistettu höyryuunissa

Lisää oikea määrä höyryä yhdellä painikkeen kosketuksella saavuttaaksesi herkulliset lopputulokset.

Höyryllä kypsentäminen

Leipominen on todella helppoa höyryn avulla. Ammattilaisleipurit valmistavat erinomaisia tuloksia höyryn avulla, voit nyt tehdä samoin. Kun lisäät höyryä 15 ensimmäisen minuutin ajan, taikina kohoaa paremmin ja sisäosa säilyy samalla kuohkeana. Kuiva lämpö muodostaa sen jälkeen täydellisen värin ja rapean pinnan.

Yrteillä maustetut tuoreet lohifileet

Herkullisen maukas lohiruoka

Täydellisen rapeapintaisen lohen takana on salaisuus. Haluathan edelleen maistaa myös kalan tuoreuden. Kalan koostumuksen on oltava lisäksi ensiluokkainen. Uskomattomien koostumuksien ja aromien yhdistelmä saa haluamaan lisää - vaikka se tarkoittaisi jälkiruoasta luopumista. Tämän salaisuuden takana on lämmön täydellinen hallinta induktiokeittotasolla.

Electroluxin Infinite Combi -induktiokeittotaso
Valmistettu induktiokeittotasolla

Induktion tarkan lämpötilan säädön ansiosta voit siirtyä hetkessä korkeasta lämpötilasta alhaiseen

Kaksi induktiokeittotasolla paistuvaa herkullista lohifileetä

Mikä tekee induktiosta ainutlaatuisen?

Induktio on muita keittotasoja tehokkaampi ja se lämmittää helposti minkä tahansa keittoastiasi erittäin kuumaksi, jotta lohiruokasi kypsyminen alkaisi välittömästi. Tämä tekniikka on myös uskomattoman nopea reagoimaan. Voit säätää lämpötilaa tarkasti ja tehdä säätöjä helposti. Tällä tavalla valmistamasi fileet saavat ensiluokkaisen koostumuksen ja maun.

Hellävaraisesti paistettu tonnikala
Infinite™ Combi -keittotaso

Tämän keittotason avulla valmistat haluamaasi ruokaa minkä kokoisessa kattilassa ja pannussa tahansa

Infinite Combi -induktiokeittotaso

Luovaan ruoanlaittoon

Infinite™ Combi -induktiokeittotasolla voit vapauttaa kulinaarisen luovuutesi. FreeZone -keittotasolla voit asettaa kooltaan minkä tahansa keittoastian mihin kohtaa tahansa. Halusitpa sitten paistaa tuoretta tonnikalaa hellävaraisesti pannussa tai höyrystää lohta suuressa kalapannussa, lämpö säätyy keittoastian kokoon parhaita tuloksia varten.

Electroluxin höyryuunissa paistettu broileri

Kaikkien aikojen paras kanaruoka

Kanapaistin maksimaalisen maun takana on salaisuus. Tämän menetelmän ansiosta voit nauttia unohtumattomista makuelämyksistä. Tuloksena on täydellinen yhdistelmä mehukkuutta ja rapeutta. Ruoassa on lisäksi runsaasti ravintoarvoja ja vitamiineja. Voit valmistaa terveellisemmän, maukkaamman ja unohtumattoman kanapaistin höyryn ja lämmön yhdistelmällä.

Herkullinen pala höyrystettyä broileria
Electroluxin höyryuuni
Valmistettu höyryuunissa

Höyryn avulla voit valmistaa mehukkaampia liharuokia, kuohkeampia leipiä ja suussa sulavia kalaruokia.

Höyryuunissa paistuva broileri

Mikä tekee höyrystä erityisen?

Koska höyryuunit käyttävät höyryä ja tavallista lämpöä, tuloksena on täydellinen makujen ja koostumuksien yhdistelmä. Höyry säilyttää kanan mehukkaana, kun taas lämpö luo kullanruskean pinnan. Se säilyttää lisäksi aineksien ravintoarvot ja vitamiinit parhaimpia aromeja varten. Oikean uunin avulla saavutat herkullisia ruokia helposti: yksinkertaisesti höyryä lisäämällä.

Makeat mansikat

Mikään maku ei ole yhtä kesäinen kuin mehukkaan mansikan maku. Miten voimme säilyttää sen parhaiten? TwinTech® -jääkaappipakastimemme ylläpitävät ihanteellista lämpötilaa elintarvikkeiden säilyttämiseksi tuoreina pitempään, jotta voisit valmistaa suussa sulavia jälkiruokia tuoreista mansikoista

Pitkään säilyvät ravintoaineet

Parhaan jäähdytysjärjestelmän avulla säilytät aromien lisäksi myös mansikoiden ravintoaineet, jotta elintarvikkeissa säilyisivät tärkeät ravintoaineet, kuten C-vitamiini.

Makea ja värikäs vadelmapiirakka
SteamPro-uuni

Kehittyneimpiä höyrytoimintoja ensiluokkaisia makuelämyksiä varten

SteamPro-uuni

Herkullisia aterioita helposti

Halusitpa sitten paistaa lihaa tai valmistaa hienoja jälkiruokia, SteamPro-uunin avulla saavutat ensiluokkaiset tulokset suosikkiruokiasi valmistaessa. Höyryohjelmien avulla luot herkullisia makuelämyksiä optimoiden kaikkien aineksien aromit ja koostumuksen. Valikoimamme parhaalla uunilla saavutat ensiluokkaiset tulokset, joista voit nauttia koko perheesi kanssa.

Höyryn avulla paistettuja ja yrteillä maustettuja perunalohkoja

Ainutkertaisia perunaruokia

Keitetyt perunat, perunamuusi, uuniperunat, ranskanperunat... herkullisia perunaruokia on monenlaisia. Höyrykypsennys on kuitenkin paras kypsennystapa, kun haluat saavuttaa mehevän sisäosan ja rapean pinnan. Voit valmistaa suosikkiruokiasi paistamalla mitä tahansa perunalajiketta höyryuunissa yrttien ja muutaman valkosipulinkynnen kera.

Majoneesista, yrteistä ja punasipulista valmistettu herkullinen perunasalaatti
Valikoima erilaisia perunoita
Paras vinkki

Kuorimattomien perunoiden paistaminen höyryn avulla on paras tapa säilyttää niiden ravintoaineet kuten B6- ja kaliumpitoisuus.

Erilaista kvinoaa kulhoissa

Monipuolinen ruoka-aines

Kvinoaa on viljelty Andien rinteillä jo 4 000 vuoden ajan ja se on täyttä voimaruokaa. Se sisältää runsaasti kuituja ja kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa. Se voi olla ilmavaa ja rapeaa tai makeaa ja pähkinänmakuista. Voit käyttää sitä pehmeän hedelmäkakun oleellisena aineksena tai herkullisen kalaruoan tasapainottamiseen.

Kvinoasta valmistettu hedelmäpuuro
Induktiokeittotasolla kypsyvä kvinoa
VALMISTETTU INDUKTIOKEITTOTASOLLA

Kvinoa voi kuitenkin olla kokille haastavaa – täydellinen koostumus onnistuu vain induktiokeittotason lämpöä säätämällä.

Herkulliset ja täyteläiset suklaaneliöt

Nopein tapa valmistaa herkullista ruokaa

Induktio tarjoaa ensiluokkaista tehoa korkeiden lämpötilojen saavuttamiseen. Induktion avulla valmistat herkullisia ruokia nopeammin. Se kuumenee muita keittotasoja nopeammin ja voit siirtyä lämpötasosta toiseen hetkessä.