Now You’re Cooking!

Inspiraation lähde

Joskus pienikin inspiraatio auttaa vapauttamaan luovuuden keittiössä. Helppojen ja yksityiskohtaisten videoreseptiemme avulla voit silputa, jauhaa, sekoittaa ja valmistaa suosikkiruokiasi uusien valloittavien aterioiden luomiseksi. Halusitpa sitten valmistaa ylellistä aamiaista tai perheateriaa, me haluamme auttaa. 

Chia-vanukas ja mantelivoita paahtoleivällä

Valmista tämä herkullinen aamiaisvanukas edellisenä iltana. Se on herkullinen yhdistelmä chia-siemeniä, mehukkaita mustikoita, kotitekoista cashew-maitoa ja kookoshiutaleita. Tarjoile se mantelivoilla voidellun paahtoleivän kera. Mantelivoi on helppo valmistaa Masterpiece-tehosekoittimella. Paras aamiainen vasta keitetyn kahvin kera.

Masterpiece-sauvasekoitin

Monia nopeusvalintoja ja roiskesuoja, aina tasaiset lopputulokset

Mantelipannukakkujen aineksia sekoittava Electrolux Immersion -varsisekoitin

Mantelipannukakut mustikkakastikkeen kera

Valmista nopeasti ja helposti lämpimiä mantelipannukakkoja ja nauti niitä mustikkakastikkeen kera. Tehokas 700 W käsikäyttöinen sauvasekoittimemme soseuttaa tuoreet marjat ja hunajan nopeasti terävien titaanipäällysteisten terien avulla. Miksi täydellisyys vaatisi aikaa?

Mustakaalipitsa Pecorino-juustolla

Valmista paistinpannuillasi! Jos olet kyllästynyt pehmeään pitsapohjaan, nämä vinkit rapean pohjan valmistamiseen ovat sinua varten. Valmista se ylösalaisin käännetyn valurautapannun päällä. Yksinkertaista ja tehokasta. Luota sanaamme, se on kaiken salaisuus!

Kitchen Assistent

Mukautettua tehoa 10 tehotasolla

Expressionist-yleiskone

Punajuurimuffinssit grillatun vuohenjuuston kera

Punajuuren avulla valmistat trendikkään värikkäitä muffinsseja. Aineksien sekoittaminen on helppoa Expressionist Kitchen Assistent-yleiskoneen avulla. Tämä älykäs kone sisältää täydellisen valikoiman lisävarusteita kaikkiin ruoanlaittotarpeisiisi.

Maistuva mustikkasmoothie

Maistuva mustikkasmoothie

Smoothie on klassinen välipala, jota voi muunnella mieltymystensä mukaan. Tässä on herkullinen vaihtoehto, joka syntyy nopeasti ravinteikkaasta mustikasta ja samettisesta avokadosta.

Ravinteikas kookosvesismoothie

Ravinteikas kookosvesismoothie

Tämä suosikkismoothie on sekä terveellinen että hyvänmakuinen. Kookosvesi maistuu raikkaalta ja sisältää kivennäisaineita ja elektrolyyttejä, jotka auttavat muun muassa palauttamaan kehon nestetasapainon. Kylmä ja kuohkea smoothie syntyy, kun sekoitat kookosveden pakastemansikoihin.

Pinaattivihersmoothie

Pinaattivihersmoothie

On monta syytä juoda hyvää vihersmoothieta, jossa on pinaattia. Vihreiden lehtien lisääminen smoothiehen on hyvä tapa nauttia vihanneksia ja tankata sitä kautta kehoonsa vitamiineja ja ravintoaineita.

Proteinsmoothie med mango

Mangoisa proteiinismoothie

Nauti auringonkeltaisen, kesänmakuisen smoothien voimasta! Proteiinimaitoa löytyy maitohyllystä. Se on täydellinen täyttävä proteiinilisä, joka sopii smoothieihin, ja kun siihen lisätään makeaa mangoa, saat lisäksi tuhdin kuitu- ja vitamiiniannoksen.

Somrig jordgubbssmoothie

Kesäinen mansikkasmoothie

Tämä maukas kesäsmoothie on kaikenikäisten suosikki. Valmistamiseen kuluu vain muutama minuutti, ja tuloksena on täydellinen välipala tai aamiaisen täydentäjä. Ohjeessa käytetty jogurtti antaa smoothielle kermaisen koostumuksen, ja juoma pitää sinut kylläisenä pitkään.