Bake for Someone

Leivotaan!

Se on helppoa höyryn avulla

Leivonta on universaalinen kieli. Viipale vasta leivottua leipää on paras tapa sanoa "hyvää huomenta”. Juustokakun avulla voit osoittaa välittäväsi. Leipominen on todella helppoa höyryn avulla. Mikset tekisi rakkaimpiisi vaikutusta? 


Electroluxin Bake For Someone -leipomokojussa leipovat lapset

#BakeForSomeone

Höyryuunissa valmistettu juustokakku

Täydelliset leivonnaiset lämmön ja höyryn avulla

PlusSteam -painiketta painaessa lisäät höyryä 15 ensimmäisen minuutin ajan taikinan parempaa kohoamista varten säilyttäen samalla sisäosan kuohkeana. Tavallinen kuiva lämpö muodostaa sen jälkeen täydellisen värin ja rapean pinnan. Täydellinen ratkaisu vaativimpiinkin vaatimuksiin.

Monitoimiuuni PlusSteam -toiminnolla
PlusSteam -uuni

Lisää oikea määrä höyryä yhdellä painikkeen kosketuksella saavuttaaksesi herkulliset lopputulokset.

PlusSteamin testaaminen

Asetimme PlusSteam -uunimme koetukselle pienessä leipomokioskissa. Järjestimme kilpailun, jossa ammattilaiskondiittori Gustaf Mabrouk kilpaili nuoria leipureita vastaan. Lapset pystyivät käyttämään apunaan höyryä, kun taas Gustaf ei. Katso tiimien välinen kilpailu, ja höyryn ratkaiseva vaikutus.

Pino höyryn avulla vasta leivottuja leipiä

Enemmänkin kuin loistavia leivonnaisia

Ammattilaisleipurit valmistavat erinomaisia tuloksia höyryn avulla, voit nyt tehdä samoin. Höyryuunit tarjoavat kaikki perinteisen uunin ominaisuudet, sekä höyryn lisäetuja. Tämä vahvistaa kaikkia makuja, valmistitpa sitten lampaanpaistia tai kalaruokia. Kaikki ruokasi maistuvat nyt paremmilta kuin koskaan.