Tutustu

Liesituulettimiin

Induktiokeittotasolla olevan kattilan päällä oleva lasista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu hormillinen liesituuletin

Ruoanlaittoa ilman keskeytyksiä

Tehokas liesituuletin säilyttää keittiösi raikkauden ja hiljaisuuden niin, että tuskin huomaat sen olevan käynnissä. Liesituulettimiemme äänitaso on 40–70 dB, 40 dB:n liesituuletin on kuiskaustakin hiljaisempi - myös maksimiteholla käydessä. Hob2Hood-toiminnon avulla takaat aina mahdollisimman alhaisen äänitason.

Langattomasti säädettävä liesituuletin

Voit aina halutessasi säätää sitä myös manuaalisesti keittotasosta tai liesituulettimesta.

Lähikuva induktiokeittotason säätimistä

Yhdistetty saumatonta ruoanlaittoa varten

Keskity olennaiseen keittiössä: herkullisten makuelämyksien luomiseen. Hob2Hood -mallit takaavat täsmälleen oikean poistotehon juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden ruoanlaittotarpeittesi mukaisesti. Ruskistaessasi tai paistaessasi ruokaa pannulla, liesituuletin lisää poistotehoa höyryn ja käryjen tehokasta poistoa varten. Hauduttaessasi ruokaa alhaisella lämmöllä, liesituuletin alentaa tehoaan, jotta voit nauttia hiljaisemmasta ilmanpoistosta. Raikkaan ja hajuttoman keittiön tuottava Hob2Hood-toiminto on saatavilla tiettyjen liesituulettimien ja keittotasojen yhdistelmissä.

Työtasosta ulos tuleva Electrolux -liesituuletin

Markkinoiden laajin valikoima

Maksimoi keittiösi mukavuus. Laajan yhdistettyjen keittotasojen ja liesituulettimien valikoimamme ansiosta löydät oikean laiteyhdistelmän omaan keittiöösi helposti. Tarjoamme markkinoiden laajimman vastaavaa tekniikkaa käyttävän tuotevalikoiman, jotta voisit nauttia tehokkaasta ja hiljaisesta hands-free -ilmanpoistosta omaan tyyliisi.

Raikkaampi keittiö tehokkaalla imulla

Kestävää tehoa ruostumattomasta teräksestä valmistetun rasvasuodattimen ansiosta

Sopii Hob2Hood -järjestelmään

Electroluxin liesituulettimen suodatin

Näin pidät keittiösi ilman puhtaana

Liesituulettimen rasvasuodattimet raikastavat keittiön poistamalla ilmasta rasvaa ja ruokahiukkasia. Tämän ansiosta keittiöpinnat ovat helpommin puhdistettavissa ja liesituulettimesi kestää toimintakuntoisena kauemmin. Ilmaa kierrättävissä liesituulettimissa käytetään aktiivihiilisuodattimia, jotka puhdistavat ilman sekä poistavat ja neutralisoivat ruoanlaiton yhteydessä syntyviä hajuja. Useimmissa liesituulettimissa käytetään pestäviä suodattimia, joita voidaan käyttää yhä uudelleen. Joissakin käytetään puolestaan kertakäyttöisiä suodattimia, jotka on vaihdettava. 

Induktiokeittotasolla kiehuvan kattilan yllä oleva Electroluxin liesituuletin

Kuinka energiatehokas liesituuletin on?

Nyt on helppo ymmärtää liesituulettimien tehokkuus ja säästää energiaa. Uudet energiamerkit osoittavat jokaisen mallin energialuokituksen ja suorituskyvyn. Energialuokat F - A+ kattava uusi energiamerkintä ilmoittaa vuotuisen energiankulutuksen, rasvan suodatustehon, valaistuksen ja virtaustekniikan tehokkuuden ja melutason maksiminopeudella käytettäessä. Löydä keittiöösi sopiva tehokkain liesituuletin ja säästä sähkölaskuissa. Electrolux tarjoaa täyden valikoiman A-teholuokan liesituulettimia.