Lämpöpumpun kaukosäätimen näytössä näkyy "RS"

Päivitetty viimeksi 17.10.2019 12.01

Ongelma

• Split inverter -mallisen ilmalämpöpumpun kaukosäätimen näytöllä näkyy "RS".

Koskee näitä laitteita

• Split inverter -mallinen ilmalämpöpumppu
  • Ilmastointilaite

Ratkaisu

• Kaukosäätimen näytöllä näkyvät ""RS"" tarkoittaa, että ""I FEEL"" -toiminto on käytössä. Tämä toiminto voidaan kytkeä toiminnasta painamalla kaukosäätimen ""I FEEL"" -painiketta.
  • Kun ""I FEEL"" on käytössä, lämpöpumppu mittaa kaukosäätimen ympärillä olevan ilman lämpötilaa säätimen sisällä olevalla anturilla ja säätää huoneen lämpötilaa tämän mittaustuloksen mukaisesti. Jos kaukosäätimestä ei ole esteetöntä näköyhteyttä laitteen sisälle eli kaukosäätimen ja laitteen sisustan välillä on joitakin esteitä, laite säätää lämpötilaa tällöin laitteen sisällä olevan anturin avulla.