WIFI-yhdistetty uuni näyttää virhekoodin F601 tai F604

Päivitetty viimeksi 14.9.2021 10.53

Ongelma:

• Uuni näyttää virhekoodin F601 tai F604

Pätee:

• integroidut uunit

Ratkaisu:

1. Jos uunisi näyttää virheilmoituksen F601 tai F604, katso alla olevia ehdotuksia:

NÄYTÖKOODI

KUVAUS

ONGELMIEN KARTTOITTAMINEN

F601WiFi-signaalissa on ongelma.Tarkista verkkoyhteys. Katso käyttöohje , luku "Ennen ensimmäistä käyttöä", Langaton yhteys.
F604ensimmäinen yhteys langattomaan verkkoon epäonnistui.Sammuta uuni ja kytke se päälle ja yritä uudelleen.
Katso käyttöohje , luku "Ennen ensimmäistä käyttöä", Langaton yhteys.

2. Kun jokin näistä virheviesteistä jatkuu näytöllä, se tarkoittaa, että viallinen osajärjestelmä on ehkä poistettu käytöstä.

Ota tällöin yhteys jälleenmyyjään tai valtuutettuun huoltokeskukseen.

Jos jokin näistä virheistä ilmenee, uunin muut toiminnot jatkavat normaalia toimintaa.