Uunin grillitoiminnon käyttäminen

Päivitetty viimeksi 24.2.2023 9.06

Yksi eniten käytetyistä uunin toiminnoista on grillitoiminto. Tiesitkö, että sitä voidaan käyttää vaihtoehtona perinteiselle grillille?


Kuka ei rakasta hyvää grillausta?

Ruoanvalmistuksessa avotulella on sitä jotakin. Näkymä ... Ääni ... Tuoksu ...Mutta joskus luonnolla on muita ideoita

Talvi, sade, rakeet tai vain luissa asti tuntuva kylmyys. Et voi aina grillata ulkona.


Älä huoli

Hyödyntämällä uunin grillaustoimintoa voit itse grillata sisällä - ympäri vuoden.


Kuinka käyttää grillaustoimintoa uunissa

Oletko koskaan käyttänyt grillitoimintoa uunissasi? Ajattele sitä ylösalaisin olevana grillinä. Alhaalta tulevan lämmön sijasta kuumennus tulee ylhäältä. Vaikka et saa savun makua - saat upean lopputuloksen . Nopeasti kypsyvät grillausreseptit toimivat hyvin uunissa. tietyt uunit sulkevat grillin, kun tavoitelämpötila on saavutettu - Jotta grilli pysyisi käynnissä, jätä uunin ovi hiukan auki. Tarkista ruokaa usein, jotta se ei pala.Kuinka grillata keittotasolla


Muuta keittotaso grilliksi. Käytä valurautaista paistinpannua, koska se pitää lämmön hyvin ja pysyy kuumana. Aseta paistinpannu liedelle ja lämmitä sitä hyvin kuumaksi, laske sitten lämpötila keskiasetukselle ja pidä se siellä koko kypsennyksen ajan. Jos astia alkaa polttaa, se on liian kuuma. Saat parhaat tulokset paistamalla ruokasi kuivana ja sukimalla sitä kevyesti oliiviöljyllä ennen asettamista paistinpannuun. Ja muista, älä käännä ruokaa liian aikaisin - anna sen kypsentyä ainakin 3–4 minuuttia, niin että sillä on aikaa ruskistua.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.