Uunin grillitoiminnon käyttäminen

Päivitetty viimeksi 8.10.2021 13.51

Yksi eniten käytettyistä uunin toiminnoista on grillaustoiminto. Tiesitkö, että sitä voidaan käyttää vaihtoehtona perinteiselle grillille?Kukapa ei nauttisi hyvästä grillauksesta?

Ruoanvalmistuksessa avotulella on sitä jotain. Näkymä ... Ääni ... Tuoksu ...Mutta joskus luonnolla on muita ideoita

Talvi, sade, rakeet tai vain luissa asti tuntuva kylmyys. Et voi aina grillata ulkona.


Älä huoli

Hyödyntämällä uunin grillaustoimintoa voit grillata sisällä - ympäri vuoden.


Kuinka käyttää grillaustoimintoa uunissa

Oletko koskaan käyttänyt grillitoimintoa uunissasi? Ajattele sitä ylösalaisin oleva grillinä. Alhaalta tulevan lämmön sijasta kypsennyslämpö tuleekin ylhäältä. Vaikka et saa savun makua - saat upean lopputuloksen. Nopeasti valmistuvat grillausreseptit toimivat hyvin uunissa. Tietyt uunit sulkevat grillaustoiminoon, kun tavoitelämpötila on saavutettu - Jotta grilli pysyisi käynnissä, jätä uunin ovi hiukan auki. Tarkista ruokaa usein, jotta se ei pala.


Kuinka grillata keittotasolla

Muuta keittotaso grillilso. Käytä valurautaista paistinpannua, koska se pitää lämmön hyvin ja pysyy kuumana. Aseta paistinpannu liedelle ja lämmitä sitä hyvin kuumaksi, laske sitten lämpötila keskitasolle ja pidä se siellä koko kypsennyksen ajan. Jos astia alkaa polttaa, se on liian kuuma. Saat parhaat tulokset paistamalla ruokasi kuivana ja sivelemällä sitä kevyesti oliiviöljyllä ennen asettamista paistinpannuun. Ja muista, älä käännä ruokaa liian aikaisin - anna sen paistua rauhassa ainakin 3–4 minuuttia, niin että sillä on aikaa ruskistua.