Täydellisyyden salaisuus on sous vide!

Päivitetty viimeksi 25.10.2021 16.57

Mikä on sous vide? Sous vide tarkoittaa "tyhjiössä" (lausutaan sue-viid) ja on ranskalainen ruoanlaittotekniikka. Ruoka
pakataan ilmatiiviiseen pussiin ja laitetaan lämmitettyyn vesihauteeseen.

Electrolux SteamPro -uuni tekee sous vide -ruoanlaitosta entistäkin helpompaa ja mahdollistaa tämän ilman, että sinun tarvitsee asettaa tyhjiöpussia lämmitettyyn vesihauteeseen. Electrolux SteamPro -uunin avulla voit käyttää sous vide -tekniikkaa ruoanlaittoon ja saada täydellisiä tuloksia joka kerta.



Teet sen helposti!

Kun käytät Electrolux SteamPro -uunin sous vide -toimintoa kotona, saat yhtä huikeita tuloksia kuin ammattilaiset ravintolassa. Electrolux SteamPro -uuni auttaa sinua onnistumaan, kun seuraat alla olevia vaiheita.


Vaihe 1

Laita ruoka-ainekset tyhjiöpussiin ja sulje pussi.

Vaihe 2

Laita tyhjiöpussi Electrolux SteamPro -uuniin.

Vaihe 3

Valitse sous vide -kuvake “SV”.

Vaihe 4

Valitse haluttu lämpötila.

Vaihe 5

Valitse ”Käynnistä”.

Vaihe 6

Nauti!

Sous vide -tekniikan avulla saavutat loistavia tuloksia ja viet ruoanlaiton uudelle tasolle. Kun ruoat tyhjiöpakataan, eivät maut pääse katoamaan. Electrolux SteamPro -uunin sous vide -toiminto takaa täydellisiä tuloksia joka kerta.