Mikä on sous vide? Sous vide tarkoittaa "tyhjiössä" (lausutaan sue-viid) ja on ranskalainen ruoanlaittotekniikka. Ruoka
pakataan ilmatiiviiseen pussiin ja laitetaan lämmitettyyn vesihauteeseen.
Electrolux SteamPro -uuni tekee sous vide -ruoanlaitosta entistäkin helpompaa ja mahdollistaa tämän ilman, että sinun tarvitsee asettaa tyhjiöpussia lämmitettyyn vesihauteeseen. Electrolux SteamPro -uunin avulla voit käyttää sous vide -tekniikkaa ruoanlaittoon ja saada täydellisiä tuloksia joka kerta.
Teet sen helposti!
Kun käytät Electrolux SteamPro -uunin sous vide -toimintoa kotona, saat yhtä huikeita tuloksia kuin ammattilaiset ravintolassa. Electrolux SteamPro -uuni auttaa sinua onnistumaan, kun seuraat alla olevia vaiheita.
Vaihe 1
Laita ruoka-ainekset tyhjiöpussiin ja sulje pussi.
Vaihe 2
Laita tyhjiöpussi Electrolux SteamPro -uuniin.
Vaihe 3
Valitse sous vide -kuvake “SV”.
Vaihe 4
Valitse haluttu lämpötila.
Vaihe 5
Valitse ”Käynnistä”.
Vaihe 6
Nauti!
Sous vide -tekniikan avulla saavutat loistavia tuloksia ja viet ruoanlaiton uudelle tasolle. Kun ruoat tyhjiöpakataan, eivät maut pääse katoamaan. Electrolux SteamPro -uunin sous vide -toiminto takaa täydellisiä tuloksia joka kerta.