Opi höyrykeittämisen perusteet

Päivitetty viimeksi 8.10.2021 13.10

Sinun ei tarvitse olla ammattikokki keittääksesi höyryllä, se on yksinkertaista. Rapeamman kuoren, kostean sisäosan ja terveellisten vihannesten valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saat täydellisen riisin, linssit ja jyvät joka kerta.Höyrytetty riisi (basmati-, paraboiled- tai jasminiriisi)

Riisin keittäminen höyryuunissa ei ole vain helppoa, saat myös paremman tuloksen. Riisi on täydellinen joka kerta. Jokainen jyvä kypsennetään tasaisesti, mutta ei ylikypsennettyä tasaisen tuloksen saavuttamiseksi. Jos vaihtoehtoina on höyryttäminen vs kiehuva, suosittelemme riisin höyryttämistä.


1 osa riisiä sekoitettuna 1 osaan vettä ja ripaus suolaa ovat kaikki mitä tarvitset.


Laita ainekset sopivaan uunialustaan.


Höyrytä täydellä höyryllä 100 ° C: ssa 20 minuutin ajan. Tehty!


Höyrytetään linssejä ja muita jyviä

Linssillä on taipumus muuttua sienimäiseksi ruukussa keitettynä, mitä ei tapahdu höyryuunissa, koska höyry ei ylikuumenna linssejä. Linssit ovat myös ravinteellisempia höyryssä kypsennettyinä, koska ne eivät liota ravinteita linsseistä kuten kiehuva vesi.

Kuinka höyryttää linssejä: 1 osa punaisia linssejä sekoitettuna 1 osaan kasvisrasvaa ja ripaus suolaa on kaikki mitä tarvitset, laita ainekset sopivaan uuniastiaan. Höyrytä täydellä höyryllä 100 ° C 13-15 min, valmis!


Herkullinen!

Höyryttäminen on loistava kypsennysmenetelmä monille jyville. Se on vaivaton keittomenetelmä, jolla on herkullinen lopputulos. Kokeile esimerkiksi quinoa-, bulgur- ja kuskus helmien höyryttämistä. Varmista vain kunkin tuotteen keittoaika, koska ne eroavat toisistaan.


Höyry tekee hyvän ruoan entistäkin paremmaksi

Tee lempiruokasi herkullisemmaksi ilman ylimääräistä vaivaa. Käytä höyryä kypsentääksesi vihanneksia, kalaa, lihaa, leipää ja jopa jälkiruokia saadaksesi rapeat ulkopinnat ja kosteat sisäpinnat täynnä makua.


Tutustu SteamBoost-uuneihimmeJätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.