Näin käytät Electrolux uunisi AssistedCooking -toimintoa

Päivitetty viimeksi 4.12.2023 20.24

Nainen katselee puhelintaanTäydellisesti valmistettua ruokaa joka kerta. AssistedCooking mahdollistaa löytämään parhaat uunitoiminnot ja asetukset eri ruoka-annoksille, jonka ansiosta saat aina haluamasi lopputulokset. Tutustu uuden uunisi fantastisiin ominaisuuksiin Assisted Cooking -toiminnon ansiosta. Löydät tämän toiminnon tietyistä Electroluxin uunimalleista.

Mikä on AssistedCooking ja miksi sitä tulisi käyttää?

AssistedCooking on hyödyllinen toiminto, jonka avulla voit valita parhaan uunitoiminnon ja asetukset sen mukaan, mitä valmistat. Voit siirtyä AssistedCooking -valikkoon, kun olet päättänyt valmistettavan ruoan ja haluat ehdotuksia uunin asetuksista. Vastaa kysymyksiin siitä, mitä valmistat ja mitä tuloksia haluat (esim. rare, medium, well done), ja AssistedCooking ehdottaa sopivaa uuniasetusta. Voit säätää ehdotettuja asetuksia ja jos käytät sovellusta, voit myös lähettää ne suoraan uuniin aloittaaksesi ruoanlaiton.

Pääset Assisted Cookingiin Electrolux -sovelluksesta tai suoraan uunisi säätimistä.

Jos uunissasi on EXPlore LED-näyttö, tässä artikkelissa selitetään tarkemmin AssistedCooking-ohjelman toiminnot.


Kuinka AssistedCookingia käytetään

1. Valitse ASSISTED COOKING uunin käyttövalikosta tai Electrolux -sovelluksesta.
2. Valitse ruokalajisi ja ruoanlaittomieltymyksesi vaiheittaisesta ohjeesta.
3. AssistedCooking ehdottaa aikaa, toimintoa ja lämpötilaa. Voit halutessasi säätää näitä asetuksia.
4. Jos käytät sovellusta: lähetä asetukset uuniin.
5. Aloita valmistus painamalla START-painiketta.

Vinkkejä

  • Uuni antaa signaalin, kun 10% kypsennysajasta on jäljellä. Voit pidentää kypsennysaikaa tai muuttaa kypsennystoimintoa mieltymystesi mukaan.
  • Paistolämpömittaria suositellaan monissa Assisted Cooking -ohjelmissa – suosittelemme sen käyttöä, koska se tarjoaa lisätarkkuutta ja hallintaa.
  • Huomaa: AssistedCooking ei ole kypsennysohjelma, vaan opastustoiminto. Siksi et löydä sitä uunisi kypsennystoimintojen luettelosta – AssistedCooking -toiminto löytyy useimmista malleista MENU-valikosta.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet oppinut AssistedCookingista, saatat haluta oppia lisää sovelluksen käyttämisestä älyuunin kanssa.

Älykäs yhdistetty koti
Älykäs yhdistetty koti

Älykäs koti, jossa Taste, Care, Wellbeing ja Peace of Mind -kokemukset tekevät elämästä parempaa, nautinnollisempaa ja kestävämpää.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.