Näin käytät Electrolux höyryuunisi Steamify® -toimintoa

Päivitetty viimeksi 13.9.2023 11.34

Höyryuunissa höyryssä kypsennetty ruoka

Oletko kiinnostunut höyrykypsennyksestä, mutta et ole varma kuinka aloittaa? Anna Steamify® -toiminnon opastaa sinua. Steamify® tekee terveellisten ja herkullisten aterioiden höyryttämisestä kotona helpompaa kuin koskaan aiemmin. Löydät tämän toiminnon tietyistä Electroluxin uunimalleista.

Mikä Steamify® on ja sitä tulisi käyttää?

Useimmat eivät ole tietoisia höyrykypsentämisen monista hyödyistä. Höyryllä kypsentäminen säilyttää ravintoaineet, vitamiinit, värit ja maut. Ateriat sisältävät vähemmän rasvaa, kun käytät vähemmän öljyä ja ruoan mehukkuus säilyy ennallaan. Kun teet ruokaa höyryllä, voit valmistaa terveellisempiä ja mehevämpiä aterioita.

Steamify® on toiminto, joka tekee höyrykypsennyksestä helpompaa kuin voit kuvitella. Steamify®:n ansiosta sinun ei tarvitse muuttaa ruoanlaittotapaa, jos olet tottunut ruoanlaittoon kiertoilmalla tai ala- ja ylälämmöllä. Sinun ei tarvitse miettiä miten ja milloin lisäät höyryä, koska uunisi lisää oikean määrän höyryä oikeaan aikaan. Steamify® voi korvata melkein kaikki tavalliset ruoanlaittotottumuksesi ja mahdollistaa maukkaammat ateriat vaivattomasti.

Näin käytät Steamify® -toimintoa

Valitse Steamify® -toiminto ja säädä lämpötila näytön liukusäätimellä. Tämän lämpötilan tulisi olla normaalisti käyttämäsi lämpötila, kun kypsennät kiertoilmalla tai kuten reseptissäsi on ilmoitettu. Lämpötilan perusteella uuni säätää automaattisesti höyryn määrän puolestasi.

1. Paina näytön Steamify® -kuvaketta.

2. Aseta lämpötila napsauttamalla lämpötilaa näytössä. Liu'uta se oikeaan lämpötilaan.
3. Aloita kypsennys painamalla START.
4. Täytä vesisäiliö tarvittaessa noudattamalla näytön ohjeita.
5. Paina OK.

Steamify® suosittelee lämpötilaa sen mukaan, mitä tuloksia haluat saavuttaa. Kun liikutat lämpötilan liukusäädintä, uuni näyttää odotetut tulokset eri lämpötiloissa:

  • 50-100°C – Höyryä höyrykypsennykseen
  • 105-130°C – Höyryä haudutukseen
  • 135-150°C – Höyryä, jonka antaa rapean pinnan
  • 155-230°C – Höyryä leivontaan ja paistamiseen

    Henkilö muuttaa höyryuunin asetuksia

Vinkkejä

  • Kun valmistat ruokia, joiden lämpötila on 135 °C tai enemmän, aseta haluamasi kypsennysaika, jotta voit hyödyntää Steamify®:n kypsennysprosessia täysimääräisesti.
  • Kun käytät höyryä rapean pinnan saavuttamisesksi ja asetat ajastimen, grillitoiminto käynnistyy automaattisesti viimeisiksi minuuteiksi.
  • Kun käytät höyryä leivontaan ja paistamiseen ja asetat ajastimen, alalämpö kytkeytyy päälle viimeisiksi minuuteiksi. Tämän ansiosta saat rapean pohjan.Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet oppinut Steamify® -toiminnosta, voit klikata tästä saadaksesi lisätietoja höyrykypsennyksestä.

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.