Näin käytät Electrolux höyryuunisi "Lämmittäminen höyryllä" -toimintoa

Päivitetty viimeksi 13.9.2023 11.33

Ruoka pannulla työtasolla

Höyry lämmittää edellisen päivän ruoat ja tähteet kuivattamatta niitä, jonka ansiosta ateria on yhtä maukas kuin juuri valmistuneena. Terveellisen ja vastuullisen elämäntavan ylläpitäminen on nyt helpompaa kuin koskaan, kun sinulla on höyryuuni keittiössäsi, eikä sinun tarvitse tuhlata ruokaa enää. Electroluxin höyryuuneissa on "Lämmittäminen höyryllä" -asetus, joka on erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu ohjelma.

Mikä on "Lämmittäminen höyryllä" -asetus ja miksi sitä tulisi käyttää?

Lämmittäminen höyryllä -asetus on höyrykypsennystoiminto, joka on optimoitu lämmittämään edellisen päivän ruoat. Höyry estää pintaa kuivumasta, kun taas lämpö jakautuu hellästi ja tasaisesti. Tämän ansiosta ruoka näyttää, maistuu ja tuoksuu juuri valmistetulta.

Toiminto mahdollistaa ruoan lämmittämiseen suoraan lautasella. Voit lämmittää useamman kuin yhden lautasen samanaikaisesti käyttämällä eri tasoja.

1. Siirry uunin valikossa kohtaan SETTINGS > SPECIALS > STEAM REGENERATING.
2. Aseta ruoka uuniin.
3. Aseta ajastin valmistettavan ruoan mukaan. Eri ruokien lämpeneminen perusteellisesti ja valmiiksi tarjoiltavaksi kestää eri aikaa. Esimerkiksi siipikarjan ja lihan lämmitys kestää kauemmin kuin vihannesten.

Vinkkejä

  • Käytä oikeaa lämmitysaikaa valmistamasi ruoan mukaan, jotta voit nauttia ruoastasi parhaalla tavalla.
  • Voit lämmittää koko aterian höyryllä, mutta lämmitys toimii parhaiten, kun ruoka on jaettu pienempiin annoksiin. Esimerkiksi sen sijaan, että laittaisit kokonaisen kanan uuniin niin viipaleet toimivat paremmin.
  • Höyry toimii erityisen hyvin ruokien, kuten piirakoiden ja lasagnen lämmittämiseen. Lisätty kosteus estää näiden ruokien kuivumisen, mikä on yleensä seurauksena vaihtoehtoisista lämmitysmenetelmistä.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet oppinut uudelleenlämmittämisestä höyryllä, saatat haluta oppia lisää ruoanlaitosta höyryllä.

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Löydä tuotteesi käyttöopas
Löydä tuotteesi käyttöopas

Ratkaise ongelmia tai löydä käyttöohjeita ja tositteita tuotteellesi.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.