Näin käytät AquaClean -toimintoa Electrolux uunin puhdistamiseen

Päivitetty viimeksi 13.9.2023 12.10

Höyryn pyyhkiminen tiskiliinalla uunissa

Uunin puhdistamisen ei tarvitse olla raskas tehtävä. Tietyissä Electroluxin uuneissa oleva AquaClean -toiminto poistaa lian uunista ja pitää sen puhtaana. Se esikäsittelee epäpuhtaudet ja roiskeet, mikä helpottaa pinttyneidenkin jäämien poistoa. Nauti vaivattomasta uunin ylläpidosta AquaCleanin avulla.

Eri Electroluxin uunimalleissa voi olla erilaisia puhdistustoimintoja puhdistamisen helpottamiseksi. Katso uunisi käyttöohjeista, mitkä toiminnot uunissasi on puhdistamisen helpottamiseksi.

Mikä AquaClean on ja miksi sitä tulisi käyttää?

AquaClean käyttää höyryä poistamaan rasvan ja epäpuhtaudet uunin pinnalta. Kaada vain vettä uunin pohjalle ja suorita tietty kypsennysohjelma (ei puhdistus) höyryn muodostamiseksi ja ruokajäämien esikäsittelyä varten. Näin uuni on helpompi pyyhkiä puhtaaksi, kun se on jäähtynyt.

Näin käytät AquaClean -toimintoa

1. Kaada 200 ml vettä suoraan uunin pohjalle osoitettuun kohtaan. Huomioithan: Älä kaada vettä vesisäiliöön, jos uunimallissa on sellainen.
2. Valitse TrueFan -asetus Jos tuotteessasi on SteamBake -toiminto (erillinen painike ohjauspaneelissa), jossa on höyrykuvake,

paina myös sitä.


3. Aseta lämpötilaksi 90°C.


4. Anna uunin olla päällä 30 minuuttia.

5. Sammuta uuni ja anna sen jäähtyä.

6. Kun uuni on jäähtynyt, voit pyyhkiä uunin sisäpinnat pehmeällä liinalla.Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet saanut lisätietoa AquaClean -toiminnosta, saatat haluta oppia lisää uunisi puhtaana pitämisestä. Klikkaa tästä saadaksesi yleiskatsauksen uunisi puhdistamisesta ja huollosta.

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Löydä tuotteesi käyttöopas
Löydä tuotteesi käyttöopas

Ratkaise ongelmia tai löydä käyttöohjeita ja tositteita tuotteellesi.