Langattomasti yhdistettävä uuni - kuinka ottaa se käyttöön?

Päivitetty viimeksi 14.9.2021 10.23

Kysymys:

• Kuinka yhdistää laite?
  • Kuinka yhdistää CombiSteam Pro Smart -uuni "My Electrolux" -sovellukseen?

Pätee:

• CombiSteam Pro Smart kytketty uuni

Vastaus:

MobiililaitteellaAsenna 'my Electrolux' / 'my AEG' -sovelluksesi App Storesta (iOS) tai Google Playsta (Android)Käynnistä sovellus ja kirjaudu / kirjaudu sisäänPaina alaosassa olevaa Kodinkoneet-painikettaValitse näytössä Lisää laite

Sovellus pyytää sinua käynnistämään laitteen WiFi

Vaihda uuniin

Uunissa

lataamisen jälkeen ... kytke uuni päälle

Paina WiFi-kuvaketta uunin näytöllä

Kun langattoman verkon asetusnäyttö avautuu, paina WiFi pois päältä ja valitse PÄÄLLE

Odota ja valitse vaihtoehto Langattomat asetukset, kun se tulee näkyviin. Uunisi on käynnistämässä WiFi-yhteyttä, ja tämä voi viedä 30–40 sekuntia.

Valitse Kyllä seuraavassa näytössä, kun sinua pyydetään yhdistämään uuni langattomaan verkkoon

Kun näet tämän näytön siirtyvän mobiililaitteen sovellukseen

Mobiililaitteellapaina NEXTKun näet tämän näytön, siirry asetusten WiFi-luetteloonValitse AJ_OV1_xx.xx.xxx uunin WiFi-verkko ja palaa Electrolux App -sovellukseenseuraavalle näytölle vie muutama sekuntiValitse kotireitittimen WiFi-verkko ja valitse SEURAAVA

Kirjoita käyttäjätiedot ja valitse JATKA

Se kysyy "Haluatko muistaa tämän verkon? Valitse JATKA

Uuniin kytkeminen vie muutaman sekunnin. Vaihda uuniin

Uunissakosketa viimeistä näyttöä ja se siirtyy seuraavaan ruutuunKosketa takakuvaketta, niin pääset uunin päänäyttöön ja uuni on kytketty sovellukseenVoit hallita uuniasi älypuhelimella tai tablet-laitteella ottamalla kaukosäätimen käyttöön uuninäytössä koskettamalla mobiilisymbolia

Kun näet tämän näytön, kosketa Kyllä saadaksesi kaukosäätimen.

Voit poistaa kaukosäätimen käytöstä koskettamalla uunin mobiilisymbolia ja koskettamalla Kyllä, kun toinen näyttö aukeaa