Kuinka kytkeä uuni useisiin älypuhelimiin?

Päivitetty viimeksi 8.10.2021 10.02

Kysymys:

  • Kuinka kytkeä uuni useisiin älypuhelimiin?

Pätee:

  • CombiSteam Pro Smart-verkkoyhdistetty uuni

Vastaus:

1. Asenna My Electrolux App / My AEG -sovellus toiseen älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen.

2. Kirjaudu sovellukseen käyttämällä samoja kirjautumistietoja, joita käytit ensimmäisessä älypuhelimessa.


Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.