Kestävää ja maukasta ruoanlaittoa Side Chefin kanssa

Päivitetty viimeksi 3.3.2022 16.25

Kestävämmät ruokailu- ja ruoanlaittotavat ovat ratkaisevan tärkeitä asioita terveydellemme ja meidän planeetallemme. Haluamme innostaa ihmisiä syömään ja huolehtimaan ruoasta kestävällä tavalla.

Tämä tasapaino löydetään käyttämällä kestäviä viljelytekniikoita, ostosmenetelmiä ja ruokailuvaihtoehtoja. Electrolux on yhteistyössä SideChefin ja Le Cordon Bleun kanssa kehittänyt käteviä sovelluksia, joiden avulla voit helposti luoda terveellisempiä ja maukkaita aterioita.

Aloita Electroluxin ja SideChefin* käyttö

*Sovellus on saatavilla ainoastaan englanninkielisenä

Vaihe 1

Lataa ensin My Electrolux Kitchen -sovellus ja rekisteröi uunisi.

Vaihe 2

Siirry kumppaniosioon lunastaaksesi 12 kuukauden ilmainen SideChef -tilaus.

Vaihe 3

Lataa SideChef -sovellus ja linkitä Electroluxin uuni SideChefiin ohjeiden mukaan.

SideChef -sovellus on huippuluokan kokonaisvaltainen ruoanlaittoalusta, joka tarjoaa reseptejä, ateriasuunnittelua ja opetusvideoita. Saat 12 kuukauden ilmaisen pääsyn, kun rekisteröit Electroluxin älykkään höyryuunin.

Vaihe 4 – Herkullinen idea!

SideChef -sovelluksessa voit käyttää sekä nauttia kestäviä ja maukkaita reseptejä. Mietitkö mitä reseptiä kokeilisit ensimmäisenä? Meidän Porkkana jälkiruoka, jonka kanssa tarjoillaan punaista paprikaa saa sinut jättämään illallisen väliin ja siirtymään suoraan tähän kasvipohjaiseen herkkulliseen jälkiruokaan!

Valmis, mene, kokkaa!

Oletko valmis kokeilemaan maukkaita ja helppoja tapoja valmistaa kestäviä ruokia? Klikkaa tätä saadaksesi 12 kuukauden ilmaisen pääsyn SideChef -sovellukseen, niin voit aloittaa matkasi kohti uusia ruoanlaittokokemuksia. Kestävät ruokailutavat yhdessä Electroluxin kanssa antaa meille mahdollisuuden auttaa sinua muokkaamaan arkeasi paremmaksi varmistaen, että ruoka lautasellasi on herkullista.