Keitä ravitsevia ja herkullisia vihanneksia höyryllä

Päivitetty viimeksi 7.10.2021 15.38

Makurikkaat, rapeat ja ravitsevat vihannekset - höyryuuni tekee terveellisestä syömisestä helpompaa ja herkullisempaa.Vihreä ja terveellinen

Miksi vihanneksien höyryttäminen on parempi tapa? Se on sekä helppoa, nopeaa ja terveellistä keittää kasviksesi höyryuunissa. Miksi höyrystys on terveellistä? Höyry ei hävitä vihanneksista aromeita tai ravinteita, joten saat sekä maukkaan että terveellisen tuloksen. Koska lämpö on tasaista, vihannesten koostumus ei rikkoudu yhtä helposti höyryllä, joten ei enää murentunutta parsakaalia. Tässä on kolme helppoa reseptiä vihannesten höyrystämiseen - käy katsomassa, mikä on suosikkisi!


Kukkakaali sitruunalla, mustapippurilla ja oliiveilla

- Pilko kukkakaali floreiteiksi ja aseta ne rei'itetylle uunialustalle.

- Täysi höyry 100 ° C: ssa noin 3 - 5 min koosta riippuen. (Niissä pitäisi vielä olla hieman rapeutta.)

- Ota pois ja sekoita kulhoon raastetun sitruunankuoren, sitruunamehun, murskatun mustapippurin, hienonnettujen mustien oliivien ja merisuolan kanssa. Tarjoile kuumana tai kylmänä.


Vihreä parsa raastetulla parmesanjuustolla ja oliiviöljyllä

- Leikkaa ja kuori parsan alaosat 3 cm ja aseta ne rei'itetylle uunialustalle.

- Täysi höyry 100 ° C noin 2-4 minuutin ajan koosta riippuen.

- Ota pois ja tiputa oliiviöljyllä, ripottele merisuolalla ja päälle reilusti raastettua parmesanjuustoa. Tarjoile kuumana tai kylmänä.


Parsakaali inkiväärin, soijakastikkeen, maapähkinöiden ja seesaminsiementen kanssa

- Leikkaa parsakaali floreteiksi ja aseta ne rei'itetylle uunialustalle.

- Täysi höyry 100 ° C noin 3-5 minuutin ajan koosta riippuen.

- Ota uunista ja sekoita kulhoon hienoksi raastetun inkiväärin, japanilaisen soijakastikkeen, paahdettujen maapähkinöiden, seesamiöljyn ja paahdettujen seesaminsiementen kanssa. Tarjoile kuumana.


Rapea, kullanruskea ja täysin kostea

SteamCrisp-uuneissa tavanomainen lämpökypsennys yhdistetään höyryn kanssa, jolloin ruoat saadaan rapeaksi ja kullanruskeiksi ulkopuolelta, kun taas sisäpinnat ovat kosteita, ravinnerikkaita ja maut säilyvät täydellisesti.


Tutustu SteamCrisp-uuneihimme


Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.