Elvytä tähteesi höyryllä

Päivitetty viimeksi 29.9.2021 15.56

Uudelleenlämmitä ja elvytä tähteesi kuivamatta niitä. Ruoka ei mene hukkaan, kun sinulla on höyryuuni.Tähteiden uudelleenlämmitys

Jos arvelet jäämien uudelleenlämmittämisen olevan tylsää tai epämiellyttävää, mieti uudelleen. Älä koskaan tuhlaa ruokaa, kun sinulla on höyryuuni. Höyry lämmittää tähteesi nopeasti kuivamatta niitä. Joillakin höyryuuneilla on jopa erityinen ohjelma tähän, Electrolux-höyryuuneilla sitä kutsutaan "Steam Regeneration". Kuinka kauan uudelleenlämmittää höyryuunissa? Se riippuu, mutta joitain ohjeita alla.Kosteus Medium

Oletetaan, että jääkaapissa on puoli quichea, lisäämällä höyryä, se tekee tästä quichestä taas uudenveroista, koska höyry kuumenee ja lisää kosteutta. Mutta jos käytät Full Steamia, quichesta tulee liian kostea ja märkä.


Täysi höyry

Älä heitä pois vanhaa pastaa tai riisiä, täysi höyry on hieno tapa palauttaa se -  toimii jopa keitetyn perunan kanssa. Pasta, riisi ja perunat tapaavat kuivumaan hiukan jääkaapissa ollessaan, ja höyry kostuttaa ne uudelleen.

Se toimii myös täydellisesti höyrytettyjen vihannesten lämmittämisessä. Aseta ne vain tarjottimelle ja höyrytä täydellä höyryllä juuri ennen tarjoilua. Se vie vain muutaman minuutin ja ne ovat jälleen täydellisiä.


Loistava maku

SteamBoost-uunimme tarjoavat kolme höyrytasoa. Erikoisohjelmat leipomista ja paistamista varten sekä yksi ohjelma, jossa on vain höyryä uusille maku-, rapeuden- ja kosteustasoille.


Tutustu SteamBoost-uuneihimme


Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.