CookView® – näin käytät Electrolux uunin kameraa

Päivitetty viimeksi 4.12.2023 20.19

CookView® puhelimessa kädessä
CookView® -kameratoiminto antaataa kattavan yleiskuvan siitä, mitä uunissasi on. Älyuunisi integroitu kamera mahdollistaa saamaan täydellisiä tuloksia joka kerta – jopa etänä. Tämä toiminto on käytettävissä tietyissä Electroluxin uunimalleissa.

Mikä CookView® on ja miksi sitä tulisi käyttää?

Kamera on integroitu uuniluukun kahvaan ja kuvaa uuniin päin. Sen avulla voit seurata ruoanlaiton edistymistä ilman, että sinun tarvitsee fyysisesti mennä uuniin eteen seisomaan. Tämä on ihanteellinen ominaisuus, jos haluat poistua keittiöstä, mutta sinun on seurattava ruokasi etenemistä ja nähdä, milloin se saavuttaa täydellisen lopputuloksen.

Näin käytät CookView® -uunikameraa

Tarvitset:

1. Sinun on varmistettava, että olet asentanut Electrolux -sovelluksen älypuhelimeesi ja yhdistänyt uunisi siihen. Jos et ole vielä yhdistänyt uunia, aloita tekemällä se täällä.
2. Varmista, että uuni on yhdistetty WiFi-verkkoon

Kameran käyttöönotto:

Aloita ruoanlaitto normaalisti. Kypsennysprosessin aikana voit käyttää kameraa sovelluksen kautta ja nähdä ruoan kypsennyksen uunissasi suoraan älypuhelimesta.

Vinkkejä

  • Voit tallentaa kuvan kamerasta, jakaa sen muiden kanssa ja päivittää kameranäkymää. Löydät nämä toiminnot kameranäkymässä.
  • Jos keittiösi on erittäin valoisa, uuniluukun lasissa olevat heijastukset voivat rajoittaa kameran näkyvyyttä. Tässä tapauksessa voit käyttää mukana tulevaa kameran suojusta estämään valon heijastumisen kuvanlaadun parantamiseksi. Asenna se painamalla kameran suojusta luukun lasin ja kahvan väliin, keskiasentoon. Nojaa pidemmät koukut lasiin ja lyhyemmät kahvan takaosaan.
  • Jos kameran kuva ei näy kokonaan sovelluksessa, varmista, ettei kamera/luukun kahva ole peitetty ja että uuni on yhdistetty WiFi-verkkoon. Jos ongelma liittyy WiFi-verkkoon ja ongelma jatkuu, siirrä reititin mahdollisimman lähelle uunia tai harkitse WiFi -toistimen hankkimista reitittimen signaalin parantamiseksi.

Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet oppinut kaiken CookView®-toiminnosta, saatat haluta oppia lisää älyuunisi Electrolux -sovelluksesta.

Älykäs yhdistetty koti
Älykäs yhdistetty koti

Älykäs koti, jossa Taste, Care, Wellbeing ja Peace of Mind -kokemukset tekevät elämästä parempaa, nautinnollisempaa ja kestävämpää.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.