Assisted Cooking - avustettu ruoanlaitto

Päivitetty viimeksi 12.10.2021 16.48

Saa herkullisia tuloksia joka kerta! Avaa Assisted Cooking -toiminto My Electrolux Kitchen -sovelluksesta ja valitse nopeasti sekä vaivattomasti ateria, jonka haluat valmistaa. Uuni antaa sinulle oikean ohjelman ja kellonajan, jonka avulla saavutat täydellisen lopputuloksen.

Aloita Assisted Cooking seuraamalla näitä ohjeita:

VAIHE 1

Avaa My Electrolux Kitchen -sovellus ja valitse Assisted Cooking -toiminto.

VAIHE 2

Valitse ateria, jonka haluat valmistaa. Joidenkin aterioiden kohdalla voit käyttää ruoka-anturia, kun haluat seurata sisälämpötilaa.

VAIHE 3

Laita ruoka uuniin.

VAIHE 4

Sovellus ja uuni antavat yhdessä sinulle oikean ohjelman ja kellonajan. Aikaa ja lämpötilaa voidaan kuitenkin säätää oman maun mukaan.

VAIHE 5

Valitse ”Käynnistä”.

VAIHE 6

Ota ruoka uunista ja nauti!

Olipa kyseessä kasvislasagne tai herkullinen lohiruoka. Assisted Cooking auttaa sinua valmistamaan maukkaita aterioita.