Anna tähteille uusi mahdollisuus

Päivitetty viimeksi 16.1.2023 14.32

Steam Regeneration - höyrytoiminnon ansiosta tähteet saavat uusia nimityksiä –  maukas, herkullinen ja makoisa!

Ymmärrämme, että ajatus tähteiden syömisestä ei yleensä ole kovin houkutteleva. Ensimmäisen kerran ruokaa syödessä sait nauttia herkullisesta annoksesta ja nyt se on eilistä ruokaa. Mitä jos, voimme saada ruoan maistumaan samalta kuin ensimmäisellä kerralla? Electrolux -höyryuunien Steam Regeneration -toiminnon ansiosta tämä on mahdollista.

Höyry lämmittää ruoan ja palauttaa parhaat maut levittämällä höyryä hyvin varovasti. Näin ruoan pinta ei kuivu, mutta se ei myöskään kostu liikaa.

Steam Regeneration -toiminto mahdollistaa kätevästi ruoan lämmittämisen suoraan lautasella. Valitse vain asetukset -> special -> Steam Regeneration. Aseta esimerkiksi lasagnesi tasolle 2 ja anna sen olla uunissa noin 15-20 minuuttia. Valmistaudu nauttimaan tähteistäsi aivan kuin ne olisivat vasta valmistettuja.

Kun käytät kuumentamiseen höyryä tai kuumennat tähteitä muulla tavalla, voi eri elintarvikkeiden kuumentaminen perusteellisesti ja syötäväksi kestää eri aikoja. Esimerkiksi siipikarjan ja lihan lämmitys kestää kauemmin kuin vihannesten. Käytä sopivaa uudelleenlämmitysaikaa lämmitettävän ruoan mukaan,  jotta voit aina nauttia herkullisista tähteistä turvallisesti.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.