Pääse alkuun vyöhykkeettömällä induktiotasolla

Päivitetty viimeksi 8.9.2022 12.08

Electrolux TotalFlex vyöhykkeettömän induktiotason käytön aloittaminen on helppoa. Täältä löydät tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot sekä puhdistusvinkkejä ja neuvoja parempaan energiatehokkuuteen ja kestävyyteen keittiössä.

TotalFlex

Kosketukseen reagoiva TotalFlex on vyöhykkeetön induktiotaso, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden, täyden hallinnan ja sulavan ruoanlaittokokemuksen. Kun se on kytketty päälle, voit valmistaa ruokaa pinnan joka paikassa. Se tunnistaa kattiloiden ja pannujen koon parhaan induktiotehon saavuttamiseksi. Riippumatta kattilan tai pannun koosta – isosta paellasta pitkiin kattiloihin – sille löytyy sopiva paikka keittotasolla.

ActiveTouch

Parhaat induktiotasot ovat intuitiivisia. Kytket vain tason päälle ja asetat kattilan lasille ja vastaava säädin syttyy automaattisesti osoittaen, mitkä keittoalueet ovat käytössä. Kun olet valinnut halutut asetukset, lämpötila- ja tehotasot näkyvät punaisina ja loput pysyvät valkoisina. Taustavalaistut LED-valot osoittavat kattiloiden ja pannujen sijainnin, mikä tarjoaa täydellisen hallinnan ja joustavuuden ruoanlaiton aikana.

Bridge -toiminto

Bridge -toiminnon avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Täydellinen plancha -astioille tai suorakaiteen muotoisille paistolevyille. Kun asetat pannun tai kattilan lasiselle keittotasolle, liesi havaitsee, että pannu peittää kaksi lämpöaluetta. Siltakuvake tulee automaattisesti näkyviin. Napauta sitä kerran yhdistääksesi lämpövyöhykkeet niin, että voit yhdellä säätimellä säätää tehoa ja aikaa.

Jos siltakuvake ei jostain syystä tule näkyviin, valitse kypsennystila manuaalisesti. Näitä tiloja ovat: Keski-, Pysty-, Vaaka- ja Vakiokeittoalue. Keittoalueen ilmaisimet vaihtuvat automaattisesti näyttämään mahdolliset yhdistelmät pannun koosta riippumatta.

Riippumatta ruoanlaittokokoonpanosta tai tehotasoista, on tärkeää pitää kaikki kattilat ja pannut pinnalla peittämättä käyttöliittymää kuumilla keittoastioilla.


Ekologisia ruoanlaittovinkkejä

Voit tehdä useita vaiheita vyöhykkettömällä induktiotasolla saavuttaaksesi paremman ekologisuuden kypsennysprosessin aikana. Älykkään ja tehokkaan Eco Timer -ajastimen avulla voit valita tarvitsemasi kypsennysajan, jolloin keittotaso sammuu hieman aikaisemmin käyttämään jäännöslämpöä ja tehotasoja varmistaakseen, että ruokasi valmistuu oikein. Tämä toiminto on loistava ja tehokas tapa säästää energiaa.

Toinen tärkeä ja helppo vinkki parempaan kestävyyteen on käyttää kantta keitettäessä tai paistaessa. Näin voit lämmittää nopeammin tai hyödyntää jälkilämmön.

Lapsilukko

Lapsilukko on yksi vyöhykkeettömän induktiotason ominaisuus, joka tekee siitä turvallisemman verrattuna kaasulieteen. Lapsilukon avulla voit hallita keraamisen pinnan lämpöaltistusta tai itse induktiotason ei-toivottua käyttöä.

Puhdistusvinkkejä

Vyöhykkeetön induktiotaso on helppo puhdistaa ja pitää toimintakunnossa. Aloita puhdistamalla pinta jokaisen käyttökerran jälkeen ja varmista, että astiasi pohja on puhdas. Jos keittotason pinnalle roiskuu, aseta tahran päälle kostea liina kuivuneen ruoan tai nesteen pehmentämiseksi ja viimeistele keraamisen lasin puhdistusaineella. Kun käytät puhdistusainetta, vältä tuotteita, joissa on hankaavia kemikaaleja tai korkea happamuus, jotka vahingoittavat mustaa pintaa. Joissakin tilanteissa voit käyttää myös partaterää pinttyneimpien tahrojen puhdistamiseen. Varmista vain, että terä on puhdas ja terävä.

Poista välittömästi pinnalta: sulanut muovi, muovifolio, sokeri tai sokerillinen ruoka.

Kun taso on jäähtynyt, voit poistaa kalkkirenkaat, vesirenkaat tai rasvatahrat kostealla liinalla ja hankaamattomalla keraamisen lasin puhdistusaineella. Väripoikkeamat voidaan poistaa pinnalta vesi-etikkaliuoksella ja pehmeällä liinalla.

PowerBoost

Keittotasolla oleva "P"-symboli viittaa PowerBoost -ominaisuuteen. Tämä ominaisuus on paljon kaasua nopeampi ja se antaa erittäin nopean lämmönpurkauksen, jolloin vesi kiuhuu lähes välittömästi. Se sopii erinomaisesti perunoiden keittämiseen ja muihin nopeisiin kypsennyksiin, kuten lihan paistamiseen. Nopeutensa ja tehonsa vuoksi on tärkeää olla varovainen öljyä käytettäessä. Älä jätä pannua tai kattilaa ilman valvontaa.


Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.